MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'nun kongre ajandası: 2 günde 3 önemli zirve
Politika
22 Aralık 2017 Cuma 13:43

Kocaoğlu'nun kongre ajandası: 2 günde 3 önemli zirve

Büyükşehir Belediye Başkanı CHP İl Kongresi sürecinde ilçe başkanlarıyla yaptığı görüş alışverişi zirvesinin ardından bu kez vekillere davet gönderdi. Kocaoğlu haftanın ilk günü vekillerin yanı sıra belediye başkanları ile de görüşecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Salı günü ise İl Başkanı Güven ve İl Yönetimi ile bir araya gelecek.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından gözler 7 Ocak’ta yapılacak il kongresine çevrildi. 

Süreçte uzlaşı arayışları devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan ikinci hamle geldi. 

Geride kalan hafta ilçe başkanlarıyla ile bir araya gelerek il başkanlığı için isim isteyen ancak kendisi herhangi bir isim vermeyen Başkan Kocaoğlu bu kez İzmir Milletvekillerine davet gönderdi. 

Kocaoğlu, İzmir Milletvekillerini tek tek arayarak il kongresi öncesi ve sonrası süreci değerlendirmek için toplantıya çağırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı ayrıca Ankara'daki yoğun mesai nedeniyle vekillerin makamlarına da bir davet faksı gönderdi. Faksta şu ifadelere yer verdi: 

Türkiye Cumhuriyeti ve temel değerlerinin bayraktarı, aydınlık geleceğimizin teminatı Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir'deki başarı oranı, hiç kuşkusuz sadece bölgemizde değil, ülke genelinde de domino etkisi yaratacaktır. Bu durum, ülkemizin geleceğine ilişkin endişelerin giderek arttığı son günlerde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuran partinin neferleri olarak, omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmaktadır. 7 Ocak tarihinde gerçekleştireceğimiz İzmir İl Kongresi'nin partimiz ve ülkemiz için önemli bir kilometre taşı olacağına ve hem genel hem de yerel iktidara giden yolumuzu aydınlatacağına yürekten inanmaktayım. Elbette bu yoldaki en büyük dayanaklarımızdan biri de, siz değerli milletvekillerimizin deneyim ve kararlılığı olacaktır. 7 Ocak'ta sergileyeceğimiz birlik ve beraberlik tablosu, parti içindeki kaynaşmanın pekiştirilmesine ciddi katkı sağlayacağı gibi, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını da İzmir'den müjdeleyecektir. İl Kongresi öncesi ve sonrasına ilişkin süreci değerlendireceğimiz toplantıya katılımınız, bu açıdan kritik önem taşımaktadır; partimizin gücüne güç katacaktır.Türkiye’ye, Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerine ve ilkelerine, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve İzmir'e hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz...





Toplantının 25 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’te Asansör’de yapılacağı öğrenildi. 

SEFERİHİSAR'DA BAŞKANLAR ZİRVESİ 
Kocaoğlu'nun yine Pazartesi günü tüm ilçe belediye başkanlarıyla Seferihisar'daki gerçekleşek buluşmada bir araya gelerek yine kongre sürecini masaya yatırması bekleniyor. Görüşme Sığacık'ta bir otelde yapılacak ve saat 19.00'da başlayacak. 

İL YÖNETİMİ İLE DE GÖRÜŞECEK 
Kocaoğlu Salı günü ise CHP İl Binası'nda mesai yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı İl Başkanlığı'da gerçekleşecek toplantıda İl Başkanı Güven ve il yönetimi ile birlikte kongre istişaresinde bulunacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yabalı
 24 Aralık 2017 Pazar 15:50
Demokratik bir olayı koltuk koruma organizasyonuna çevirdiler.2.kez görev yapmış tüm başkanlar değişmeli...
 Hakkı
 22 Aralık 2017 Cuma 22:29
Bence Aziz başkan toplantıyı Seferihisarda alarak şark kurnazlığı yapmış. Büyükşehirde en güçlü adayı kendi evinde sıkıştırmaya çalışıyor. Toplantı formalite mesaj hem Tunç Soyere sakın ha ses çıkarma diye hemde genelmerkeze.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir