MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu'nun şaşırtan tweeti sosyal medyayı salladı!
Politika
2 Mart 2021 Salı 21:26

Kocaoğlu'nun şaşırtan tweeti sosyal medyayı salladı!

Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Kocaoğlu, CHP'den ihraç edilen İl Eski Başkanı Karataş'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştiren yazısının linkini yaklaşık 2 yıldır herhangi bir mesaj yayınlamadığı Twitter adresinden paylaştı. Tweet tartışmalara ve 'Kocaoğlu geri mi dönüyor' yorumlarına neden olurken paylaşımın yanlışlıkla yapıldığı öğrenildi. Kocaoğlu'nun telefonunun kilitlenmesi nedeniyle de tweetin henüz silinemediği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Twitter hesabından yapılan paylaşım sosyal medyayı salladı. 

Twitter hesabından son mesajını 30 Mart 2019 tarihinde yayınlayan Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Kocaoğlu, CHP'den ihraç edilen İl Eski Başkanı Kemal Karataş'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren yazısının Facebook linkini paylaştı. Bu paylaşım yazının içeriği ve Kocaoğlu'nun başkanlığı döneminde Karataş'la arasının uzun süre soğuk olması ekseninde tartışıldı. Paylaşım "Kocaoğlu siyasete geri mi dönüyor?" yorumlarına da neden oldu. 



Ancak Kocaoğlu'nun hesabından yapılan paylaşımın yanlışlıkla yayınlandığı ve telefonunun kilitlenmesi nedeniyle de henüz silinemediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir