MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu ve Şengül'den Ankara çıkarması: 2 Bakan'la görüştüler!
Politika
1 Ağustos 2018 Çarşamba 17:28

Kocaoğlu ve Şengül'den Ankara çıkarması: 2 Bakan'la görüştüler!

Başkan Kocaoğlu kentin sorunlarını masaya yatırmak için AK Parti İl Başkanı Şengül ile birlikte Ankara çıkarması yaptı. Kocaoğlu-Şengül ikilisi ilk olarak kabinenin tek İzmirli Bakanı Pakdemirli'ye konuk oldu. İkili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la da bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül kentin sorunlarına hızlı çözüm bulma adına el ele verdi. 

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan randevu talep eden Başkan Aziz Kocaoğlu, "3 bakandan randevu istedim. Randevu verdikçe gideceğiz. İzmir'in konularını konuşacağız. Aydın Şengül'ü de davet edeceğim. Beraber gideceğiz. Orada bakacağız" açıklamasını yapmıştı. 

AK Parti İl Başkanı Şengül, Kocaoğlu'nun davetine olumlu yanıt verince Başkent'te ilk görüşme de gerçekleşti. 

Kocaoğlu-Şengül ikilisi ilk olarak kabinenin tek İzmirli Bakanı olan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye konuk oldu. İzmirli ilgili projelerin masaya yatırıldığı görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İkili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la da bir araya geldi. Gün içindeki ziyaretlerde Kocaoğlu-Şengül ikilisine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ile AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli de eşlik etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir