MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaoğlu’ndan çarpıcı açıklama: Şimdiden seçim havası…
Yerel Yönetimler
7 Ekim 2017 Cumartesi 14:36

Kocaoğlu’ndan çarpıcı açıklama: Şimdiden seçim havası…

Ödemiş’teki törende konuşan Başkan Kocaoğlu, “Daha yerel seçime 1.5, genel seçime de 2 yıl var. Ama bakıyorum, 2 aydır seçim havasına girenler var. Seçimlere bu kadar süre varken böyle bir tavır içine girmek, iktidarı da, muhalefeti de, herkesi yıpratır. Hiçbir babayiğit 2 sene seçim havasını götüremez” diye konuştu.

İZMİR - Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı Mart ayında 6360 sayılı kanun kapsamında Ödemiş Belediyesi'nden devraldığı mezbahayı, son teknoloji ile donatarak Avrupa Birliği standartlarında et entegre tesisine dönüştürdü.

Ödemiş Et Entegre Tesisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katıldığı törenle açıldı.

- BAŞKAN'DAN 2 İLÇEDE 2 KRİTİK MESAJ: NARLIDERE METROSU VE İNCİRALTI... 

ŞİMDİDEN SEÇİM HAVASINA GİRİLMESİ…
Konuşmasında seçimlere 2 yıl kala “seçim havasına” girilmesinin tehlikesine de dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, "Daha yerel seçime 1.5,  genel seçime de 2 yıl var. Ama bakıyorum, 2 aydır seçim havasına girenler var. Seçimlere bu kadar süre varken böyle bir tavır içine girmek, iktidarı da, muhalefeti de, herkesi yıpratır.  Hiçbir babayiğit 2 sene seçim havasını götüremez.  Hadi diyelim götürdü. Bunu ülkenin ekonomisi,  insanı götüremez.  Bizim mutlaka ve mutlaka sakinleşmemiz;  işimize,  gücümüze ekmeğimize,  aşımıza,  hizmetimize bakmamız gerekiyor. Erkenden seçim kampanyasına başlamanın, erkenden seçim konuşmalarının İzmir'e ve memleketimize zarar vereceği kanaatindeyim. O yüzden kimseye cevap  vermeyeceğim" dedi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI!
Başkan Kocaoğlu, her tören konuşmasının sonunda olduğu gibi yine  birlik ve beraberlik mesajı verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı konuşmasını, "Biz birbirimize kenetleneceğiz.   Bu memleket,  bu güzel ülke bizim.  Biz birlik,  beraberlik içinde olacağız.  Eğer bu ülke kavga verecekse; birliğin,  beraberliğin, dayanışmanın kavgasını verecek. Kilitlenecek, güçlenecek ve dışarıya karşı dimdik duracak. Başka çıkış yolumuz yok" sözleriyle tamamladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir