MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak Giysi Market’i bayram neşesi yaşattı
Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2026 Salı 10:14

Konak Giysi Market’i bayram neşesi yaşattı

Konak Belediyesi’nin dayanışma adresi Giysi Market, bayram sevinci yaşattı. Başta çocuklar olmak üzere ihtiyacı olan Konaklılar Kurban Bayramı’na Giysi Market’ten seçtikleri bayramlıklarla hazırlandı.

Konak Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Giysi Market’te, her bayram olduğu gibi bu bayram da gelenek bozulmadı. Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği ve yıl boyunca günlük kıyafet ihtiyacını karşılamak isteyen binlerce aileye ücretsiz hizmet veren Giysi Market, kapılarını Kurban Bayramı için açtı. Kurban Bayramı’nda giyilecek bayramlıklar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı; aileleriyle birlikte Giysi Market’e gelen çocuklar bayramlık giysilerini kendileri seçerek neşe içinde evlerine götürdü.

İkinci el yok, her şey yepyeni

Çoraptan abiyeye, gelinlikten ayakkabıya kadar geniş yelpazede pek çok giyim eşyasının yer aldığı Giysi Market’te ikinci el ürün bulunmuyor. Vatandaşlara ambalaj ve etiketiyle teslim edilen sıfır ürünler, oluşturulan dayanışma halkası kapsamında bağış yoluyla temin ediliyor. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Selçuk Mahallesi, 648 Sokak’ta bulunan Konak Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne kimlikleriyle başvuru yapabiliyor. Giysi bağışında bulunmak isteyenler ise 0232 425 04 34 numaralı telefondan bilgi alabiliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir