MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kongre turu: Kocaoğlu ve Yücel iki cephede sahada!
Politika
30 Aralık 2017 Cumartesi 16:14

Kongre turu: Kocaoğlu ve Yücel iki cephede sahada!

Büyükşehir Belediye Başkanı il başkanlığı adaylığı için işaret ettiği Yücel’e destek için delegasyon turuna çıkıyor. Kocaoğlu startı Bakırçay’dan verecek. Yücel ise ilçe turlarına Küçük Menderes'ten başladı, örgütlere kendini anlattı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde gözler 7 Ocak’ta yapılacak kongrede…

‘Uzlaşı arayışı’ kapsamında ilçe başkanları, belediye başkanları, milletvekilleri ve PM ve YDK üyeleriyle birer zirve yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu adaylık için Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel’in ismini önermişti.

Yücel dün il binasında yaptığı toplantıyla Büyükşehir ve Buca Belediye Meclis üyeliklerinden istifa ederek il başkanı adaylığı açıkladı.

Bu hamlesi sonrası örgütten ‘dayatma’ tepkisi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu bu kez Yücel için sahaya iniyor. Kocaoğlu delege toplantılarının startını Bakırçay’dan verecek.

Başkan Kocaoğlu’nun Aliağa, Bergama, Dikili, Kınık ve Foça ilçe başkanlarının arayarak Pazar günü için delegasyonu toplamaları talebinde bulundu. Kocaoğlu yarın bu ilçelerde delegelerle bir araya gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Yücel’e destek istemesi bekleniyor. 



YÜCEL KÜÇÜK MENDERES’TEN BAŞLADI
Öte yandan Yücel de ilçe turunu Küçük Menderes Havzası’ndan başladı. İl Başkan Adayı Yücel, Ödemiş, Tire, Beydağ, Bayındır ve Kiraz’da ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Örgütlere kendini ve hedeflerini anlatan Yücel’in emekçi ve partili bir aileden geldiğini ve kimsenin adamı olmadığını vurguladığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kınıklı Delege
 30 Aralık 2017 Cumartesi 22:15
İyı duzgun bir cocuk tanimadan önce süphelerim vardı benimde ama toplantıda gördümki bu adam bu işı yapar. Genç atak aktif bir cocuk destek verecegim
 PARTİLİ
 30 Aralık 2017 Cumartesi 18:13
Sahaya indi aslında. Bugün büyükşehir mecli üyelerinden il delegesi olanlarla görüşmelere başladı. Allahtan adayı yoktu Kocaoğlu nun. Birde adayı olsa ne yapardı acaba. Bu konuya genel başkan ın el atması gerekir.
 İzmirli
 30 Aralık 2017 Cumartesi 17:27
İnsan iradesine iş, aş ve ekmek hassasiyeti kullanan insanlarla işimiz olmaz. Bunların demokrasi ile alakaları yoktur. Bu süreç kabak tadı vermeye başladı. Bundan sonra Aziz Kocaoğlu aday olursa kendisine oy vermeyeceğim. Hatta sırf kaybetsin diye karşısındaki en güçlü adaya oy vereceğim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir