MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kongredeki arbedede Er hakkındaki iddiaya Kotan'dan yanıt!
Politika
16 Eylül 2023 Cumartesi 15:34

Kongredeki arbedede Er hakkındaki iddiaya Kotan'dan yanıt!

CHP İl Kongresi'nde yaşanan arbedede CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Er hakkında sebebiyet verme iddiası ortaya atıldı. CHP Çiğli İlçe Başkanı Akar'ın iddiasına yanıt veren CHP Gençlik Kolları Başkanı Kotan, "Çiğli Gençlik Kolları arbede gerçekleşirken o alandaydı ancak, duruma müdahale etmek ve kavga edenleri ayırmak için hamle yapıyorlardı" dedi.

CHP İl Kongresi'nde verilen blok liste önergesi sonrası yaşanan arbedenin ardından CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Er hakkında sebebiyet verme iddiası ortaya atıldı. 

CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar katıldığı yayında, "Maalesef bizim bölgemizden de arkadaşlarımız var, biz de gerekli incelemeyi yapacağız. Evet, gençlik kolları başkanımız da oradaydı. Gençlik kolları başkanımızı gördüm orda. Disiplin sürecini işleteceğiz” ifadelerini kullandı. 

Akar'ın açıklaması sonrası iddialara yanıt CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan'dan geldi. 

Kotan, "Çiğli Gençlik Kolları arbede gerçekleşirken o alandaydı ancak, duruma müdahale etmek ve kavga edenleri ayırmak için hamle yapıyorlardı. Bu çekilen videolarda da açık bir şekilde gözükmektedir. Olayı durdurmaya çalışan taraflardı" açıklamasını yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir