MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kordon'da sürpriz zirve: Kocaoğlu ile Yücel ne konuştu?
Politika
20 Temmuz 2018 Cuma 15:26

Kordon'da sürpriz zirve: Kocaoğlu ile Yücel ne konuştu?

CHP'de değişimden yana tavır alan Başkan Kocaoğlu'nun delegelerle telefon mesaisi yaparak imza hareketinde topa girdiği gün Kordon'da İl Başkanı Yücel ile bir araya gelmesi merak konusu oldu... Gerçekizmir'e konuşan Yücel 'zirve'yi doğrularken Kocaoğlu ile ne konuştuklarını açıkladı.

GERÇEKİZMİR / ÖZEL - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 24 Haziran’daki seçimlerden partisinden 8 puan fazla oy oranı yakalamasıyla başlayan olağanüstü kurultay tartışmaları muhaliflerin düğmeye basmasıyla harekete dönüşmüştü. 

Partide Muharrem İnce’yi destekleyen muhalifler hafta başında 81 ilde kurultay için noter aracılığıyla resmi imza hareketi başlatmıştı.

İmza hareketi 5.gününü geride bırakırken CHP'de gözler aynı zamanda 'partinin kalesi' olarak gösterilen İzmir'de... 

Olağanüstü kurultay tartışmalarına sürecine yaptığı çifte 'acil değişim' açıklamasıyla damga vuran ve imza hareketi başladıktan sonra nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da dün delegelerle telefon mesaisi yaparak topa girdi. 

Başkan Kocaoğlu'nun hamlesini yaptığı güne sürpriz bir zirve damga vurdu. 

Kordon'da çekilen bir fotoğraf Başkan Kocaoğlu ile 'değişim' dediği süreçte yaptığı açıklamalarla kendisinden farklı bir tutum sergileyen ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez yönetiminden yana tavır alan CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in bir restoranda bir araya geldiklerini ortaya koydu. 

CHP'de olağanüstü kurultay tartışmalarıyla sıcak saatler yaşanan günlerde Kocaoğlu ile Yücel'in gece geç saatlere kadar süren yemekte ne konuştukları merak konusu oldu. 

YÜCEL: SÜREÇLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME YAPTIK 
Gerçekizmir'e konuşan ve Başkan Kocaoğlu ile bir araya geldiklerini doğrulayan Yücel yemek hakkında, "Dosthane bir yemek yedik. Buna bir anlam yüklemek doğru değil... İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve İzmir İl Başkanı olarak süreçle ilgili karşılıklı değerlendirme yaptık" açıklamasını yaptı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir