MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kotaya takılan CHP'li Çelebi'den çarpıcı mesajlar
Politika
27 Temmuz 2020 Pazartesi 10:57

Kotaya takılan CHP'li Çelebi'den çarpıcı mesajlar

Parti Meclisi seçimlerinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde olmamasına rağmen aday olarak liste delen ancak kotaya takıldığı için PM’ye giremeyen İzmir Milletvekili Çelebi, “Kimsenin gölgesinde değil güneşin alnında çalıştık. 51.sıradan seçildim kota nedeniyle yedeğe düştüm. 2 dönemdir PM üyesi olarak görevdeydim. Bayrağı devrediyorum” dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 37. Olağan Kurultayı gerçekleşti. Kurultayın ikinci günü yapılan Parti Meclisi (PM) seçiminde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer almamasına rağmen aday olan İzmir Milletvekili ve önceki dönem PM Üyesi Mehmet Ali Çelebi 507 oy alarak liste deldi ancak kotaya takıldığı için PM’ye giremedi. Çelebi, konuya ilişkin Gerçekİzmir’e değerlendirmelerde bulundu.

KİMSENİN GÖLGESİNDE DEĞİL, GÜNEŞİN ALTINDA ÇALIŞTIK!
Çelebi, “Liste dışından 507 oy aldık. Gözleriyle gülüşleriyle, sözleriyle büyük destek olan örgütümüze teşekkürler. Kimsenin gölgesinde değil güneşin alnında çalıştık. 51.sıradan seçildim kota nedeniyle yedeğe düştüm. 2 dönemdir PM üyesi olarak görevdeydim. Bayrağı devrediyorum. Parti meclisinde Kadın ve gençlerimizin olması çok mühimdir. Görevi layıkıyla yapacaklardır. Seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İktidar yürüyüşümüz kesintisiz devam edecektir. Partimize ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cömert Ayaz
 28 Temmuz 2020 Salı 15:19
Sabır güzel birşeydir, sen zaten seçilseden,seçilmesende her zaman en verimli şekilde halk için,demokrasi için partin için çalışacaksın.Gönlümüzde seçilmişsin.Başarılarının devamını diliyorum. Selam ve sevgiler gönderiyorum
 Hüseyin Ercan
 28 Temmuz 2020 Salı 08:05
Türkiye,yi yönetecek gerçek Liğder mehmet Ali Çelebidir!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir