MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Köy okullarına destek gecesi
Güncel
10 Ekim 2017 Salı 09:27

Köy okullarına destek gecesi

Macera Kulübü'nün yürüttüğü köy okulları destek projesi kapsamında Optimum Hayal Kahvesi'nde düzenlenen gecede renkli anlar yaşandı.

Sunucu Deniz Ölgün'ün sunduğu ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda projeye destek verenlere plaket ve teşekkür belgeleri Kulüp Başkanı Toprak Özmen  tarafından verildi. Törende konuşan Özmen, köy okullarına hep yardım malzemesi götürdüklerini, zımparalayıp boyadıklarını, temizlediklerini, tadilat yaptıklarını belirterek sıranın çocukların hayatlarına dokunmaya geldiğini söyledi.

Özmen, "Çocuklarımızı atalarıyla buluşturma zamanı. Çanakkale'ye, Anıtkabir'e götüreceğiz. Gelecekte gidebilecekleri üniversiteleri gezdireceğiz. O çocukların dünyalarında gelecekleri için bir pencere açacağız. Bu bizim en önemli sosyal sorumluluk projemizdir" dedi. Geceye katılan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ise Macera Kulübü'nün etkinliklerini hep desteklediklerini, bu projenin de köy enstitüleri kadar önemli olduğunu belirtti.

Macera Kulübü Arama Kurtama Ekibi ve Kanyon Ekibi eğitmenlerine verilen teşekkür belgelerinin verildiği geceye, Başıbozuk grubu ve Doğukan Mançonun DJ performansı damgasını vurdu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir