MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kültürpark'ta bir turnuva daha
Spor
16 Eylül 2017 Cumartesi 12:13

Kültürpark'ta bir turnuva daha

Kültürpark Tenis Kulübü (KTK), geçtiğimiz günlerde düzenlenen TEB Kültürpark Cup Kadınlar Tenis Turnuvası'nın ardından bu kez İzmir Cup Erkekler Tenis Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor.

Aralarında Çağla Büyükakçay, Başak Eraydın ve Ayla Aksu gibi milli raketlerin de bulunduğu dünya klasmanında yer alan pek çok tenisçiyi TEB Kültürpark Cup'ta ağırlayan Kültürpark Tenis Kulübü, bu kez de dünyanın önde gelen erkek tenisçilerini buluşturacak. 16 Eylül'de eleme karşılaşmalarının başladığı toplam 64 bin Euro para ödülünün verileceği turnuvada heyecan, 24 Eylül'e kadar sürecek. Dünyanın dört bir yanından 47 sporcunun katıldığı turnuvada, aralarında dünya 75'incisi Malek Jaziri'nin de yer aldığı pek çok ünlü tenisçi şampiyonluk için ter dökecek. İzmir Cup Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda Marsel İlhan, Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek, Muhammet Haylaz ve Anıl Yüksel'in de aralarında olduğu Milli raketler de büyük ödüle ulaşmak için mücadele edecek.

Yaz döneminde düzenlenen TEB Kültürpark Tenis Cup'la tüm dünyanın ilgisini İzmir'e çektiklerini belirten KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, "Bugün de bir başka çok önemli organizasyona, İzmir Cup Erkekler Tenis Turnuvası'na ev sahipliği yapıyoruz. Pek çok milli raketimizin de mücadele edeceği bu büyük turnuvada da adres olarak KTK'nın tercih edilmiş olması bizlere gurur veriyor. Kulüp olarak son dönemlerde büyük turnuvaların adresi olmayı başardık. İlerleyen günlerde bu geleneği sürdürerek İzmirli tenis severlerle tenisin devlerini buluşturmayı sürdürmek istiyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir