MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kurultayda 15 yıl sonra ilk: İzmir’den isim yok!
Politika
1 Aralık 2025 Pazartesi 08:41

Kurultayda 15 yıl sonra ilk: İzmir’den isim yok!

CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nda (YDK) 15 yıl sonra ilk kez İzmir’den bir isim yer almadı. 2010’daki kurultayda YDK’ya seçilen Murat Haluk Öncel’den sonra Ülkü Caner, Sumru Karaer, Mustafa Moroğlu, Mahir Polat, Ebru Okay, Ekincan Aksoy ve Özkan Tice, YDK’da görev yapan İzmir’den isimler olmuştu. En son 2008'daki kurultayda YDK'ya İzmir'den hiçbir isim girememişti.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Özgür Özel’in 4. kez Genel Başkan seçildiği 39. Olağan Kurultay’da Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri de belli oldu.

Geçtiğimiz dönem Özkan Tice ve Ekincan Aksoy’la birlikte İzmir’den iki ismin temsil edildiği YDK’ya bu kez İzmir’den hiçbir ismin yer almaması dikkat çekti.

2008’daki kurultayda İzmir’den hiçbir isim YDK’ya girememişti. Mayıs 2010’da yapılan kurultayda Murat Haluk Öncel’in İzmir’i temsil ettiği YDK’da 15 yıl sonra ilk kez İzmir’den bir isim yer almadı.

Daha sonra gerçekleşen 9 kurultayda İzmir’den isim/isimler YDK’da yer aldı.

Süreçte Öncel’den sonra Ülkü Caner, Sumru Karaer, Mustafa Moroğlu, Mahir Polat, Ebru Okay, Ekincan Aksoy ve  Özkan Tice, YDK’da görev yapmıştı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir