MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İl Başkanı Karataş'tan CHP ve İYİ Parti'ye sert sözler!
Politika
6 Haziran 2018 Çarşamba 17:57

MHP İl Başkanı Karataş'tan CHP ve İYİ Parti'ye sert sözler!

MHP İl Başkanı Karataş, Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programında CHP ve İYİ Parti’ye sert ifadelerle yüklendi. Karataş, MHP’den ayrılan isimlerin kuruluşunda aktif rol oynadığı İYİ Parti için, “Misyonu belli olmayan bir partiye MHP seçmeni neden oy versin?” derken, CHP’nin seçim bildirgesinde FETÖ ve PKK ile mücadele adına tek bir kelime bulunmadığını söyledi, “CHP seçmeni CHP’yi yönetenleri iyi analiz etsinler ve oylarını o şekilde kullansınlar” dedi.

GERÇEKİZMİR - MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Gerçekizmir’de Kafe Siyaset programında konuştu. Karataş’ın hedefinde İYİ Parti ve CHP vardı.

Karataş’ın konuşmasının satır başları şöyle:

MHP’DEYKEN NE YAPTIKLARINA BAKMAK LAZIM
Bizim partimizden ayrılıp İP’i kuranlar arasına katılanların MHP’deyken ne yaptıklarına bakmak lazım...
MHP’de ülkücü kadroların tasfiye edildiği, milletvekili adaylarının ülkücüler tarafından oluşturulmadığı, ülkücülerin aday yapılmadığı, yönetim kadrolarına ülkücülerin yer almadığı şeklinde şikayette bulundular. Hatta bunu iddia ederek MHP’de bir değişim diye yola çıktılar.

DEĞİŞİM DEĞİL DÖNÜŞÜM İSTEDİLER
Aslında onların düşüncesi değişim değil dönüşümdü. Gerek içimizdeki bazı devşirilmiş kişiler veya dışarıdan partimize gelen birilerinin dışarıdan destek almasıyla MHP’yi ele geçirme çabası sarf ettiler.

MHP SEÇMENİ NEDEN OY VERSİN?
MHP’ye oy veren seçmen bunları görmüyor mu? Şu an kurdukları partiye bakarsak geçmişteki iddialardan oldukça uzaklar. Önce kurduğumuz parti ülkücü ve milliyetçi bir parti değil dediler. O partiyi kuran kişiler biz her kesimden, her görüşten, her düşünceden insanlarla yürüyeceğiz dediler. Her kesimden kurulan misyonu belli olmayan bir partiye MHP seçmeni neden oy versin?

Yola koyulduktan sonra asıl düşüncelerinin ne olduğunu özellikle millet ittifakı ortaya çıkmadan önce daha net görür hale geldik.

DEMİRTAŞ İÇİN İLK AF TALEBİ CHP’DEN 
Selahattin Demirtaş için bir af talebi ilk olarak CHP tarafından teklif ve talep edildi. Bizce PKK terör örgütü mensubu ve uzantısı olan Selahattin Demirtaş için bir af talebinde bulundular.

Cumhurbaşkanı adayı olan birinin tutuklu olmaması lazım dediler. Mutlaka tahliye edilmeli, eşit şartlarda aday olması gerektiği talebinde bulundular. İkinci af talebinde bulunan da aynı ittifakta yer alan İP... Demirtaş’ın serbest kalmasını istediler. Üçüncü talepte bulunan da o ittifaktaki Saadet Partisi. HDP tabi ki Demirtaş’ın tahliyesini isteyecek. Demirtaş ile ne kadar terör örgütü üyesi tamamının salınmasını isteyecek tabi ki. Bu siyasi partiler PKK ile uzantısı olan bir kişiden Cumhurbaşkanı adayı olur mu diyeceklerine maalesef af talebinde bulundular.

ATATÜRK’ÜN KURDUĞU PARTİ NASIL BÖYLE BİR AF TALEBİNDE BULUNUR?
CHP’nin düştüğü büyük bir yanlış ve tezat var. CHP Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kuruldu. Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Atatürk’ün kurduğu bir siyasi parti Demirtaş’la ilgili nasıl bir af talebinde bulunabilir?

Demirtaş’ın ilişkili olduğu PKK terör örgütü neden kuruldu? PKK’nın mücadelesi nedir? Amaçları bu devleti bölmek, yıkmak, parçalamak değil midir? Ben İzmirliler’e ve CHP’ye oy veren seçmene sesleniyorum. Bunu iyi değerlendirmeleri lazım. Bu kadar neden ilişkili olurlar bunu anlamak mümkün değil.

Geçmişte bir çok iddiada bulunup şimdi yeni bir parti kuran İP’in mensupları neden Demirtaş’ın tahliye etmesini arzu ediyorlar?

İZMİRLİLER OYLARINI KULLANIRKEN İYİ DÜŞÜNSÜNLER
Ben İzmir seçmenini bu konuda uyarmak istiyorum. Oylarını kullanırken iyi düşünsünler. Onların zaten 24 Haziran’da seçilme ihtimalleri yok. O ittifakın adaylarının Cumhurbaşkanı olması mümkün değildir. Ola ki seçildiklerini farz edelim ilerisi için ne yapacaklar? Bu terör örgütleriyle bu denli ilgilenen siyasi anlayışlar Türkiye’yi terör örgütleriyle birlikte mi yönetecekler? Bu terör örgütleriyle ilgili af talebinde bulunuyorlar da karşılığında terör örgütünden ne istiyorlar?

HDP İTTİFAKIN GİZLİ DESTEKÇİSİ
Yarın bir gün HDP’nin ya da terör odaklarının Millet İttifakı’na destek verdiğini net bir şekilde göreceksiniz. Şu anda zaten ikinci tura kalınırsa Millet İttifakı’nın adayına destek vereceklerini söylüyorlar. HDP Millet İttifakı’nın gizli destekçisi... Buradan sormak istiyorum ne karşılığında destek veriyorlar?

CHP’ye oy veren seçmeni tekrar uyarmak istiyorum. Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş’a özgürlük vadederek kuruculuk sisteminin kaldırılacağını, Tunceli’ye Dersim, Diyarbakır’a Amed isimlerinin iade edileceğini söylüyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu şekilde mi bıraktı Türkiye’yi?

Dersim olaylarına ilişkin arşivlerin de açılacağını söylüyor.

NEDEN FETÖ VE PKK İLE MÜCADELE ADINA TEK KELİME YOK?
Ayrıca yüzlerce sayfalık bildirgede neden FETÖ ve PKK ile mücadele adına tek bir kelime dahi etmiyorlar? CHP seçmeni CHP’yi yönetenleri iyi analiz etsinler ve oylarını o şekilde kullansınlar.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir