MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İl Başkanı Karataş'tan iddialı 24 Haziran çıkışı!
Politika
13 Mayıs 2018 Pazar 11:42

MHP İl Başkanı Karataş'tan iddialı 24 Haziran çıkışı!

TÜRKAV'ın yeni binasının açılış töreninde konuşan MHP İl Başkanı, "Türk milletinin ve Türk devletinin yararına olan Cumhur İttifakı hem İzmir’de hem de Türkiye’de en yüksek oyu alacaktır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda büyük Türk milletinin güveniyle ve büyük bir oyla seçilecektir" dedi.
TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı) İzmir Şube Başkanlığının yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ömür Raşit Tayfur, MHP İlçe Başkanları, 27. Dönem MHP Milletvekili Aday Adayları ve vakfın üyeleri ve yöneticileri katıldı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın destekleri ile kurulan Engelliler Mehteran Takımı’nın çaldığı marş ve türkülerle topluluk büyük bir coşku ile eşlik etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardında açılış konuşmasını yapan TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci “Böyle güzel bir günde aramızda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diyerek başladığı konuşmasında “TÜRKAV 6 Mayıs 1989 yılında dönemin MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş beyefendinin talimatlarıyla kurulan, kamudaki Ülkücü- Türk Milliyetçilerinin yuvasıdır.  Zor şartlar altında görev yapan tüm kamu kuruluşlarında çalışan üyelerine ve vakfın yönetiminde bulunan yakın çalışma arkadaşlarıma teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

Törende konuşan MHP İl Başkanı Necat Karataş ise, “Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in talimatlarıyla 1989 yılında kurulup, Türk milliyetçisi kamu çalışanlarına emaneti olan TÜRKAV’ın İzmir Şubesinin yeni hizmet binasının açılışındaki bu coşkuyu gördüğüme çok memnun oldum. Zor şartlarda görev yapan kamudaki Milliyetçi-Ülkücü kadrolara böyle bir hizmet binası kazandırdıkları için başta Kamu Çalışanları İzmir İl Başkanı Birol Demirci olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ederim, sağ olsunlar, var olsunlar.
Ayrıca Türkiye Kamu-Sen’den istifa ederek farklı partilerden Milletvekili aday adayı olanlara itafen de İl Başkanı Necat Karataş; Başbuğumuzun talimatı ve Genel Başkanımızın katkılarıyla TÜRKAV’ın kamuda ektiği tohumlardan doğan Türk Kamu-Sen Ülkücü- Türk milliyetçilerinin, kamu çalışanlarımızın alın teri, rızkı ile kurulan bu günlere büyük mücadelelerle getirilen, güçlü ve Türk milliyetçi olan bir sendikadır. Yıllarca bu sendikada görev yapan, buradan aldığı güç ile istifa ederek farklı siyasi partilerden ipsiz, sapsız düşüncelerle aday olanlara sesleniyorum. Buradan büyük bir aile olduğumuzu bu inşalardan oy devşirmeye kalkmayın, bu insanların emeğini kendi gücünüz gibi göstermeye kalkmayın. Bu işin bedeli ağır olur, hiçbiriniz altından kalkamazsınız" dedi. 

Karataş, ""Ülkü Ocakları ile, sendika ile, kamu çalışanları ile biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin de siyasi arenadaki tek temsilcisi MHP’dir. Hiçbir ferdimizin başka bir partiye oy vermesi söz konusu bile değildir" diye konuştu. 

24 Haziran'da yapılacak erken seçime de değinen MHP İl Başkanı, "Türk milletinin ve Türk devletinin yararına olan Cumhur İttifakı hem İzmir’de hem de Türkiye’de en yüksek oyu alacaktır. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ilk turda büyük Türk milletinin güveniyle ve büyük bir oyla seçilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm dava arkadaşlarıma 24 Haziran seçimlerinde üstün başarılar diliyorum. Milletin iradesinin Cumhur İttifakı olacağına yürekten inanıyorum. Allah bizleri mahcup etmesin bu mukaddes yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir