MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İl Başkanı Karataş'tan 'liste' çıkışı: Bazı partiler gibi...
Politika
22 Mayıs 2018 Salı 12:13

MHP İl Başkanı Karataş'tan 'liste' çıkışı: Bazı partiler gibi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP'nin milletvekili aday listesini değerlendirdi. MHP'nin İzmir milletvekili adaylarının tamamının, partinin evlatları olduğunu söyleyen Karataş, isim vermeden siyasi rakiplerinin aday listelerini eleştirdi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP'nin milletvekili adaylarının tamamının, partinin içinden olduğunu söyledi. 

Adayların, partinin kendi evlatları, kendi insanları olduğunu kaydeden Karataş, MHP mensupları tarafından kucaklandıklarını ve herkesin listede yer alan isimleri bağrına bastığını dile getirdi. 

İsim vermeden diğer siyasi partilerin listelerini eleştiren Karataş, şunları söyledi: Bazı siyasi partiler gibi şu siyasi anlayışa sahip olanı şuraya yazalım veya geçmişte şu partideydi, onu getirip şuraya koysak mantığı ile aday çıkarmadık. Bizim kendi insanımızla, kendi camiamızla İzmir olarak yola koyulduk. Teşkilatımız bu anlamda yeterince mutlu... (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Volkan KIRILMAZ
 22 Mayıs 2018 Salı 15:03
SAYIN BASKANIM MHP NIN ICINDEKI ADAMLAR YETERLI.BAZI SIYASI PARTILER DENIZE DUSMUS YILANA SARILIYOR..BAZI SIYASI PARTILER OYLE BIR HALE GELMISLERKI,YOLDAN GECENI ADAY YAPACAK DURUMDALAR.GAZETEYE ILAN VERIP BIZDE KALNADI ADAM GIBI ADAY ARIYORUZ DERLERSE SASIRMAM.SAYGILARIMLA...:-)
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir