MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İl Başkanı Şahin 'Biz hazırız' dedi, güçlü oldukları ilçeleri saydı!
Politika
1 Ekim 2018 Pazartesi 10:02

MHP İl Başkanı Şahin 'Biz hazırız' dedi, güçlü oldukları ilçeleri saydı!

Kızılcahamam'daki seçim kampının ardından önemli açıklamalar yapan MHP İl Başkanı Şahin, "Gözümüz, kulağımız ve tüm irademizle liderimizi takip ediyoruz. Göstereceği hedefe kilitlenmiş durumdayız. Biz her ilçede aday çıkarmaya hazırız. Sadece onun talimatlarını bekliyoruz” dedi ve partisinin İzmir'de güçlü olduğu ilçeleri saydı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Kızılcahamam'da yapılan seçim stratejileri kampının ardından İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den önemli açıklamalar geldi. 

MHP İl Başkanı Şahin, "Gözümüz, kulağımız ve tüm irademizle liderimizi takip ediyoruz. Göstereceği hedefe kilitlenmiş durumdayız. Biz her ilçede aday çıkarmaya hazırız. Sadece onun talimatlarını bekliyoruz” dedi.

İzmir’in otuz ilçesinde de aday çıkarmaya hazır olduklarını kaydeden MHP İl Başkanı Şahin, “Eğer Liderimizin hassasiyetini anlamazlarsa ve 'Cumhur İttifakı’nın değerini kavrayamazlarsa biz sadece Sayın Bahçeli’den gelecek bir işarete bakarız. Hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan her ilçede adaylarımızı açıklar, üst düzey çalışma sergileriz. Zaten hazırız, liderimizin emrini bekliyoruz" sözleriyle teşkilatın kararlığını bildirdi.

MHP'NİN GÜCÜ ÖLÇÜLEMEZ!
“Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) gücünün matematiksel olarak hesaplamaya kalkanlar aldanırlar, siyasetin matematiği toplama ve çıkarmayla ortaya konulmaz” diyen Şahin, “MHP’nin gücünü sadece oy oranıyla ölçenlere geçtiğimiz seçimleri hatırlatmak isterim. Baraj altında kalacak denilen MHP, barajı aştığı gibi en fazla oy artışını da Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizde yaptı. MHP’nin gücü budur. Partimiz fikir ve inanç gücüyle Türkiye’nin en etkili siyasi partisidir! Liderimiz bu etkinin devletimiz, milletimiz ve yeni sistemin hizmetine kullanılmasını istiyor. Bunu çok iyi anlayıp değerlendirmek lazım" diye konuştu. 

PARTİNİN GÜÇLÜ OLDUĞU İLÇELER
Partisinin İzmir’de birçok ilçede çok güçlü olduğunu vurgulayan Şahin “Buca, Bayraklı, Karabağlar, Aliağa, Bergama, Foça, Menemen, Kemalpaşa, Ödemiş, Kiraz, Tire ve Bayındır ilçelerimizde gücümüzü herkes biliyor. Diğer ilçelerde de gizli güç durumundayız" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir