MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İl Başkanı Şahin'den 'Tire' sorusuna yanıt ve 'Duran' mesajı!
Politika
22 Ocak 2024 Pazartesi 11:07

MHP İl Başkanı Şahin'den 'Tire' sorusuna yanıt ve 'Duran' mesajı!

MHP İl Başkanı Şahin düzenlediği basın toplantısında İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Duran hakkında çıkan transfer iddiasına da yanıt verdi. Şahin MHP'nin adaylık istenen bir parti olduğunun altını çizerken, "Önümüzdeki hafta teşkilat en münasip kazanacak adayı ilan ederek belirleyecek. Salih Atan Duran da talep ediyor. Çok talep eden arkadaşımız var" dedi. 

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Veysel Şahin yeni haftayı önemli bir basın toplantısıyla açtı. 

MHP İl Başkanı Veysel Şahin yerel seçim sürecine yönelik açıklamalarda bulunduğu toplantıda, İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ile ilgili soruya da yanıt verdi. 

MHP'nin Cumhur İttifakı'nı da temsil edecek Tire adayını henüz açıklamamasına paralel çıkan transfer iddiasına yanıt veren İl Başkanı Şahin talebin Başkan Duran'dan geldiğini söyledi. 

Şahin, "Cumhur İttifakı ve MHP, İzmir’de ve Tire’de herkes tarafından adaylığı istenilen bir parti...  Bir sürü arkadaşı isteyebilir... Önümüzdeki hafta teşkilat en münasip kazanacak adayı ilan ederek belirleyecek. Salih Atan Duran da talep ediyor. Çok talep eden arkadaşımız var. Teşkilatlarımızın herkesle görüşmesi oluyor ancak benim kendisiyle bir görüşmem olmadı" dedi. 

NE OLMUŞTU? 
Cumhur İttifakı, İYİ Parti'nin yerelde iktidar olduğu tek ilçe Tire özelinde önemli bir değişim kararı almıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talebi sonrası Narlıdere'de sandığa AK Parti adayı ile gidilmesi kararı alınırken, Tire MHP'ye bırakılmıştı. İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın partisinden aday olma konusunda isteksiz olduğu iddiaları sonrası yaşanan bu gelişmenin ardından MHP'ye transfer iddiaları ortaya atılmıştı. Duran'ın eski partisi MHP'ye dönerek Tire'de adayı olacağı ileri sürülmüştü. İzmir'de 5 ilçede adayını açıklayan MHP'nin Tire kararını henüz ilan etmemesi de iddiaları güçlendirmişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir