MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İl Başkanı Şahin'den ilçe turunda teşkilata 'Cumhur İttifakı' mesajları
Politika
10 Ocak 2019 Perşembe 14:32

MHP İl Başkanı Şahin'den ilçe turunda teşkilata 'Cumhur İttifakı' mesajları

MHP İzmir İl Teşkilatı’nın ilçe ziyaretleri devam ediyor. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde teşkilatlara Cumhur İttifakı’na uygun şekilde eylem ve söylemlerde bulunulması yönünde mesaj verildiği öğrenildi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Tüm siyasi partiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürürken, AK Parti ve MHP işbirliğinde oluşan Cumhur İttifakı’nın İzmir ilçe belediye başkan adayları geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. İttifak kapsamında İzmir’in 25 ilçesinde AK Parti, 5 ilçesinde MHP’nin adayları ile seçime girilecek. 

Adaylarının açıklanmasından 2 gün sonra ise Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 30 ilçe belediye başkan adayı ile bir araya gelerek süreci masaya yatırmıştı. Toplantının gündemi Cumhur İttifakı’nın İzmir’de izleyeceği yol haritası olmuştu.

ZİYARETLER SIKLAŞTIRILARAK DEVAM EDECEK
Öte yandan adaylar açıklanmadan önce MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve beraberinde il başkan yardımcılarından oluşan bir heyet ile partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret için tura çıkmıştı. Adayların açıklanmasının ardından MHP İzmir İl Teşkilatı ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerde ilçe teşkilatlarına Cumhur İttifakı’na zarar verecek eylem ve söylemlerden kaçınılması, ittifaka uygun şekilde birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi noktasında mesajlar verildiği öğrenilirken MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, ilçe ziyaretlerinin sıklaştırılarak süreceğini ifade etti.

Son olarak Urla ve Seferihisar ilçe teşkilatlarını ziyaret eden heyetin bir sonraki durağının Tire ve Selçuk ilçeleri olacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir