MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Bakır’dan çarpıcı yerel seçim mesajları
Politika
27 Aralık 2018 Perşembe 09:26

MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Bakır’dan çarpıcı yerel seçim mesajları

MHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik Gerçekİzmir’e değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimlerin İzmir kanadında kadın seçimi olacağını belirten Bakır, AK Parti ve MHP ittifakının da İzmir’de sandığa olumlu yansıyacağını söyledi. İzmir’de yerelde iktidar olan CHP’yi de eleştiren Bakır, “İzmir’i bu sefer hizmet edecek ellere teslim etmek istiyoruz.Milliyetçi Hareket, İzmir’i İzmir yapabilecek bir partidir” dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Bakır, yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerini, il kadın kolları olarak çizecekleri yol haritasını Gerçekİzmir’e anlattı. AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu ittifakın İzmir’de yerel seçimlerde sandığa olumlu yansıyacağını düşündüğünü dile getiren Bakır, İzmir’de yerel iktidar olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni de belediyecilik noktasında eleştirdi. Bakır, MHP Kadın Kolları olarak yerel seçim çalışmalarında farklı bir vizyon ile sahada olacaklarını kaydederek,  31 Mart 2019 yerel seçimlerinin İzmir kanadında kadın seçimi olacağını ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olacağına inancının tam olduğunu belirtti. Bakır, İzmir halkına da önemli mesajlar verdi.

İZMİR KANADINDA KADIN SEÇİMİ OLACAK

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından yerel seçim çalışmalarının startını verdiklerini ifade eden Bakır, “İlçelerimizdeki kadın kollarımızla istişare halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl kadın kolları olarak tüm ilçelerimizde ilçe kadın kollarımızla birlikte sahada mücadelemizi vereceğiz. Eski stratejiyi bozmak adına bu sefer farklı bir strateji ile hareket etmek istiyoruz. Bu defa farklı bir vizyon ile sahada olacağız. İzmir’de 6 ilçede kadın belediye başkan aday adaylarımız var. Türk Milleti’nin, tarihin her döneminde kadına verdiği önem, MHP’nin yönetimlerinde ve her türlü kademesinde bulunduğumuz aşikardır. Çünkü biliyoruz ki kadının dokunduğu güzelleşecek, bitirdiği iş fark edilecektir. MHP olarak belediyecilik anlayışımızın önceliği üretmektir. Üretirken Milletimize ve de tüm İzmirli vatandaşlarımıza eşit, adil, samimi hizmet sunacağımızı her kapıyı çalarak anlatacağız.   Ben bu seçimlerin İzmir kanadında kadın seçimi olacağına ve büyük başarı elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

HİZMET DEĞİL EZİYET

İzmir’in belediyecilik anlamında hizmet görmediğini söyleyen Bakır  kentte yerelde iktidar olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni de eleştirdi. Bakır, ” Baktığımızda genel başkanları “belediyecilikte elimize su dökemezler” diyor. Milletin aklıyla resmen alay ediliyor. Ben bir il kadın kolları başkanından ziyade İzmir vatandaşı olarak söylüyorum; İzmir’in hizmete ihtiyacı var. Bizler bu doğrultuda Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki süreçte adaylarımız netleştikten sonra amacımız halkımızı Milliyetçi Belediye ile tanıştırmak… Şuan kimse İZBAN grevi ile ilgili halka kayda değer bir açıklama yapmıyor. Halk mağdur oluyor, trafikte büyük sıkıntı yaşanıyor. Halk, hizmet bekliyor. İzmir’de 6 aydır çözülemeyen bir koku durumu var. Kimse bu sorunla ilgilenmiyor. Yapılan hizmet değil eziyete döndü. Alt yapı yok, üst yapı yok. Sokaklarında yol olmayan ilçelerimiz var. İnsanların hizmet talebi var ama belediyelerde muhatap alacağı kimse yok. Biz bu algıyı kıracağız. Artık görselin dışına çıkmak gerekiyor. Biz hizmet amacıyla yola çıkıyoruz. Halktan alınan yetki ile halka nasıl hitap edilir noktasında bizim birçok örneğimiz var” ifadelerini kullandı.

BU SEÇİMLERDE DENGELER DEĞİŞECEK

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu ittifakın yerel seçimlere olumlu yansıyacağını düşündüğünü dile getiren Bakır, Biz zaten 24 Haziran seçimlerinden sonra ara vermeden yerel seçim atmosferine girdik.  Büyükşehir özelinde Sayın Genel Başkanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı kararlar doğrultusunda bir ittifak söz konusudur. Bizler de çalışmalarımızla bu doğrultuda desteğimizi vereceğiz. Bu ittifakın seçimlere güzel yansıyacağını düşünüyorum. İlçelerimizde daha durum netleşmedi. Netleştiğinde il kadın kolları olarak tüm teşkilatımızla çalışmalarımıza hız vererek sahada olacağız. Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmayacağız. Ben bu yerel seçimlerde İzmir’de dengelerin değişeceğini düşünüyorum. Çünkü sahanın nabzını az çok görüyoruz, İzmir halkı da artık bunu istiyor. İzmirliler hizmet istiyor, sorunların çözülmesini istiyor” diye konuştu.

MHP İZMİR’İ, İZMİR YAPACAK PARTİDİR

Yerel seçimlerde sandık noktasında İzmir halkına seslenen Bakır, İzmir’in direnecek gücünün kalmadığını ifade ederek,” İzmir’i bu sefer hizmet edecek ellere teslim etmek istiyoruz bunun için de Milliyetçi Hareket Partisi olarak, halktan alacağımız vekalet ile üzerimize düşeni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Milliyetçi Hareket,  İzmir’i İzmir yapabilecek bir partidir” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 yurttaş
 27 Aralık 2018 Perşembe 11:09
Sayın hanımefendi siyasette yeni galiba. "Milliyetçi Hareket, İzmir'i İzmir yapabilecek partidir" demiş, sanıyorum Nihat Zeybekçi'nin AKP adayı olduğundan haberi yok. Yazık, nasıl bir cenderede olduğunu bilmiyor.
 Ömer
 27 Aralık 2018 Perşembe 10:55
Ne yani şimdi mhp olarak utanmadan sokak sokak dolaşıp akp ye oymu isteyeceksiniz..Yazıklar olsun 40 yıllık partimizi düşürdüğünüz duruma bakın utanın
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir