MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir'de o iddiaları 'Kılıç' gibi kesen ziyaret
Politika
2 Kasım 2017 Perşembe 12:09

MHP İzmir'de o iddiaları 'Kılıç' gibi kesen ziyaret

MHP’de geçmişte önemli görevler almış, çeşitli görevlere de aday gösterilmiş isimlerin istifalarıyla sarsılan İzmir Teşkilatı’nda ismi kulislerde İYİ Parti’yle anılan iş kadını Senem Kılıç, iddialara nokta koyacak bir ziyaret gerçekleştirdi.

GERÇEKİZMİR - MHP’den ihraç edilen Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde MHP İzmir cephesinden istifa haberleri ardı ardına gelmişti.

MHP’den milletvekili adayı olan, belediye başkan adayı gösterilen, ilçe başkanlığı il başkanlığı yapmış isimler İYİ Parti’nin yolunu tutmuştu.

İSMİ İYİ PARTİ’YLE ANILDI
Genel seçimlerde MHP’den İzmir Milletvekili Adayı olan ve ortaya koyduğu projelerle dikkat çeken kentin başarılı iş kadınlarından Senem Kılıç’ın hem uzun süredir siyasette sessiz kalması, hem partinin etkinliklerinde boy göstermemesi nedeniyle İYİ Parti’ye geçebileceği iddia edilmişti.

İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Kılıç bu iddialara nokta koyacak bir ziyaret gerçekleştirdi. MHP’de istifa furyasının yaşandığı günlerde Kılıç, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ı ziyaret etti.

Kılıç ziyaretin ardından sosyal medyadan “Gönül bağı kurduklarınızla hep birliktesinizdir zamandan durumdan ve sonuçtan bağımsız. Gönül bağı kurduklarımızı özlemişiz. İnancım odur ki siyasette varlık göstermek hedefi kadar toplumu geleceğe taşıyacak hizmetlere odaklanmak da kıymetli ve samimi bir ülküdür. Ailemden aldığım kültür gereği ülkeme samimiyet içinde bildiğimi bildiğim konularda samimiyetle hizmet etmek önemli bir milliyetçi duruştur. Bana her zaman destek olmuş ve de samimiyetime inanmış insanlarla elimden geldiğince toplumsal konulara hizmet üretmeye devam edeceğim” mesajını paylaştı.

Kulislerde İYİ Parti’ye İzmir’de iş dünyasından da önemli katılımların olacağı konuşulurken Kılıç’ın MHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyareti “Yuvam MHP, İYİ Parti’ye geçmiyorum” mesajı şeklinde yorumlandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir