MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir'den Lider'e karşılama!
Politika
23 Ekim 2022 Pazar 14:46

MHP İzmir'den Lider'e karşılama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyeti MHP İl Teşkilatı tarafından yoğun bir katılımla karşılandı. 

İzmir Adnan Menderes Havalimanına 13.45 uçağı ile gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyeti MHP İl Teşkilatı tarafından yoğun bir katılımla karşılandı. MHP İl Teşkilatı, Bahçeli'ye Manisa'ya kadar eşlik edecek.

Genel Başkan Bahçeli ve heyetinin İzmir'den Manisa'ya geçmesi için günler öncesinden çalışma başlatan MHP İzmir İl Başkanlığı, bu intikali 50 protokol aracıyla sağlıyor.

Genel Başkan Bahçeli'nin İzmir üzerinden Manisa Mitingine gitmesini değerlendiren İl Başkanı Veysel Şahin, "Genel Başkanımıza İzmir'den Manisa'ya ve dönüşte de Manisa'dan İzmir'e kadar refakat edeceğiz. Liderimizin bu seyahati bizim için onurlu bir görev oldu. Bütün dava arkadaşlarımızla bu görev şuuruyla hareket ediyoruz. Manisa Mitingimizin de büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli saat 17.00' da kürsüye çıkacak ve miting sonrasında da Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı bir dizi açılış töreninden sonra İzmir üzerinden tekrar Ankara'ya uçacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir