MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir listesinde son gün değişikliği!
Politika
21 Mayıs 2018 Pazartesi 19:00

MHP İzmir listesinde son gün değişikliği!

Milletvekili aday listesini Cuma günü açıklayan MHP’de Murat Koç'un adaylıktan çekilmesiyle yaşanan değişikliğin ardından son gün de bir değişiklik yapıldı. Hasan Zerek adaylıktan istifa etti, yerine İl Eski Sekreteri Ali Peynirci geldi.

GERÇEKİZMİR -  24 Haziran seçimleri için milletvekili aday listelerini YSK’ya en erken teslim eden parti olan MHP'de İzmir listesinde bir değişiklik daha yaşandı. 

Cuma listenin açıklanmasının ardından İzmir Eski Milletvekili Murat Koç adaylıktan çekilmişti. MHP'de son gün de Hasan Zerek milletvekili adaylığından istifa etti.

Zerek'in yerine İl Eski Sekreteri Ali Peynirci girdi.

MHP İzmir'in kesin listesi şöyle şekillendi... 

BİRİNCİ BÖLGE: Hasan Kalyoncu, Selahattin Şahin, Cihan Aslan, Bilgehan Ağbaba, Salim Arduçlu, Ali Peynirci, Ahmet Coşar, Saliha Gülce Gökçe, Erol Eroğlu, Günay Kambak, Fulya Güzelocak, Gökhan Çelik, Recep Ali Coşkun, Süleyman Sarı... 

İKİNCİ BÖLGE: Tamer Osmanağaoğlu, Abdülkadir Bektaş, Yalçın Koçyiğit, Recep Akan, Ebubekir Sıddık Korkmaz, Ceyhun Kınlı, Barış Atila, Cumhur Bulut, Taşkın Işık, Mustafa Çintaş, Recep Onur Uzun, Fatih Yağmur, Fatih Arslan, Yüksel Güven... 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir