MENÜ
İzmir 10°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’de adaylarla teşkilat ilk kez o iftarda buluştu!
Politika
20 Mayıs 2018 Pazar 16:56

MHP İzmir’de adaylarla teşkilat ilk kez o iftarda buluştu!

MHP Tire İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı İzmir 2.Bölge adaylarıyla teşkilatı bir araya getirdi. MHP İl Başkanı Karataş’ın da katıldığı buluşmanın ardından adaylar il genelinde saha çalışmasının startını verdi!

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’daki erken seçim için gün sayarken, 81 ilde milletvekili adaylarını açıklayan ilk parti Milliyetçi Hareket Partisi aldı. 

Sandığa ‘Cumhur İttifakı’ çatısı altında AK Parti ile birlikte gidecek MHP’de milletvekili aday listeleri Cuma günü açıklandı ve Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edildi. 

1999 yılından bu yana listelerde başı çeken Milletvekilleri Oktay Vural ve Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun dışarıda kalmasıyla büyük sürpriz yaşanan İzmir’de adaylar ilk kez Tire’deki buluşmada teşkilatla bir araya geldi. 

Tire İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı İzmir 2.Bölge adaylarıyla teşkilatı buluşturdu. MHP İl Başkanı Necat Karataş’ın da katıldığı programda MYK Üyesi ve İzmir 2.Bölge 1.Sıra Adayı Tamer Osmanağaoğlu da İzmir teşkilatıyla ilk kez bir araya geldi. Osmanagaoğlu ve diğer adayların iftar buluşmasının ardından ikinci bölge genelinde saha çalışmalarının da startını verdiği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir