MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’de flaş atamalar: Başkansız ilçe kalmadı!
Politika
28 Eylül 2017 Perşembe 11:36

MHP İzmir’de flaş atamalar: Başkansız ilçe kalmadı!

Kongre sürecinde takvime dahil edilmeyen üç ilçede başkanlık sorunu çözüldü. MHP, Urla’da Ahmet Şahin’le yola devam etme kararı alırken, Balçova İlçe Başkanlığı’na Fazıl Şahin, Selçuk İlçe Başkanlığı’na da İbrahim Ali getirildi.

GERÇEKİZMİR – MHP İzmir Teşkilatı’nda kongre sürecinde parti içi sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan 3 ilçedeki başkanlık sorunu çözüldü.

Süreçte takvime dahil edilmeyen Urla, Balçova ve Selçuk’ta yeni ilçe başkanları belli oldu.

Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Seyit Şanlı ve Birinci Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser’in uzun süreli çalışmaları sonunda Urla’da Ahmet Şahin’le devam kararı çıkarken, Balçova’da ilçe başkanlığı görevine Fazıl Şahin, Selçuk’ta da İbrahim Ali getirildi.

MHP’de yeni başkanlar en kısa sürede yönetimlerini oluşturacaklar.

Konu hakkında bilgi veren Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şanlı, “Atanan 2 dava arkadaşımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bizim için önemli olan iki ilçede en kısa süreden teşkilatlanmanın tamamlanması ve çalışmalara başlanması… Milliyetçi ülkücü hareket için önemli bir yıl olan 2019’a partimizi hep birlikte hazırlayacağız. Yaşanan son gelişmeler sonucunda dost-düşman herkes görmüştür ki MHP Türk siyasetinin önemli ve vazgeçilmez bir unsurudur” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 farukAksoy
 28 Eylül 2017 Perşembe 23:33
ilçemiz için hayırlı olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir