MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir’den Çıray’ın o sözlerine çok sert tepki!
Politika
31 Ekim 2017 Salı 10:16

MHP İzmir’den Çıray’ın o sözlerine çok sert tepki!

İYİ Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, ‘MHP diye bir parti artık yok’ sözlerine MHP İzmir’den tepki yağdı. Hem Başkan Karataş hem Başkan Yardımcısı Seçgin sosyal medyadan sert ifadeler kullandı.

GERÇEKİZMİR – İYİ Parti’nin kurulup sahne almasıyla hem ülke hem kent siyaseti iyiden iyiye ısındı.

CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen ve partide genel sekreterlik ve sözcülük görevini alan İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) yönelik yaptığı açıklamalarına çok sert tepki geldi.

Çıray’ı ‘MHP diye bir parti artık yok’ sözleri üzerinden sosyal medya hesaplarından eleştiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçgin zehir zemberek ifadeler kullandı.



KAPIDA KALDIN DİYE Mİ!
Karataş Twitter’dan attığı seri mesajlarda, Aytun Çıray karışığı, ne o geçmişte aday yapılmadın, kapıda kaldın diye mi MHP kalmadı diyorsun? Biz 48 yıldır senin gibi çok dönek gördük… Zübük! Kıblesiz Çıray; 2007’de İl binamıza gelip aday yapalım diye önümüzde ne kadar gerdan kırdığını ne çabuk unuttun? Siyasi yelpaze rakkasesi… Değişik Çıray; Biri çıkıp seni savunmaya kalkarsa, o zaman arkandan Sana yakıştırılan sıfatı net olarak söylerim! Hafızamız iyidir, Ülkücüyüz” ifadelerini kullandı.

ADAY OLMAK İÇİN YALVARAN!
Seçgin de “Dolaşmadığı parti kalmayan, 2007 Seçimlerinde MHP'den aday olmak için yalvaran ve itibar görmeyen şimdi de Meral Akşener'in İYİ’sine Genel Sekreter Olan Aytun Çıray "MHP BİTTİ" diye açıklama yaparak ağzından ishal olmuş. Kendi fırıldak zihniyetli, gerdan kırmacı olduğu için bir bakasınız yarın yüzüne hiç açılmayacak olan MHP’nin kapısında himmet bekler!” mesajını paylaştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tankut
 31 Ekim 2017 Salı 20:56
Aytun bey bu kadar basit seviyesi aşşağıda muhabbete girmez. Bu arkadaşın boyu kısa kalır.
 İrem
 31 Ekim 2017 Salı 17:33
Kime yalvarmış? İl Den kimin o kadar gücü varmış merak ettim ya :-)
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir