MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP'de o ilçede 'robotik' eğitim!
Politika
8 Temmuz 2019 Pazartesi 13:04

MHP'de o ilçede 'robotik' eğitim!

MHP Urla İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek proje kapsamında uzmanlar tarafından vatandaşlara robotik kodlama eğitimi verilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Urla İlçe Başkanlığı önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. MHP İzmir İl Başkanlığı’nın da desteğiyle hazırlanan proje kapsamında ilçe başkanlığı, 10-40 yaş arası vatandaşlara robotik kodlama eğitimi verilmesini sağlayacak.

Yaz dönemi boyunca sürecek proje, önümüzdeki hafta itibariyle başlayacak. Her hafta Cumartesi günü yapılacak olan eğitim ilçe başkanlığı tarafından vatandaşlara ücretsiz sunulacak.  Bayburt Üniversitesi’nde Robotik Takım Liderliği yapmış ve robotik kodlama eğitiminde ülke genelinde gerçekleşen yarışmalarda derece almış olan Makine Mühendisi Özkan Taştan tarafından verilecek olan eğitimin içeriği; yazılım geliştirme ve yazılım doğrultusunda ürün geliştirerek proje yürütme odaklı olacak.

Projeye yönelik konuşan MHP Urla İlçe Başkanı İsmail Taşoku, bilim ve teknolojiye çok önem verdiklerini belirterek “Yaz boyunca gençlerimizi, çocuklarımızı, boş zamanlarında bilimle buluşturmayı hedefliyoruz. Her Türk gencinin bu bilince sahip olması gerekiyor” dedi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir