MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP'den Dağ'a tam destek, Soyer'e salvo!
Politika
22 Ocak 2024 Pazartesi 11:45

MHP'den Dağ'a tam destek, Soyer'e salvo!

MHP İzmir İl Başkanı Şahin partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında CHP’li Büyükşehir ve Soyer’e eleştirilerde bulunarak, AK Parti’nin Büyükşehir adayı ‘’Hamza Dağ’ın canla başla yanındayız’’ ifadesini kullandı. Toplantıya katılan MHP’nin ilçe belediye başkan adayları ise İl Başkanı Şahin ile birlikte fotoğraf verdi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye yüzünü 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere çevirdi.

Siyasi partilerde seçim çalışmaları sürerken Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin partisinin il binasında gündeme ve yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren MHP, İzmir’de 5 ilçede kendi adayını çıkaracak. Bu kapsamda 4 ilçedeki adayını açıklayan MHP Dikili’de Sema Akıncı, Aliağa’da mevcut başkan Serkan Acar, Foça’da Taner Acar, Çeşme’de ise Esat Tanık’ı aday göstermişti.

İl Başkanı Veysel Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP’nin belediye başkan adayları da katıldı.

"ADAYLARIMIZ İLÇELERİNDEKİ MAKUS TALİHİ YENECEKLER"
Toplantıda konuşan Şahin, "Bilindiği gibi 2024 yılında bizi bekleyen en önemli olay 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleridir. Bir Türk Milliyetçisi olarak bu seçimlerin Yüz Yılı aşan bir tecrübeye sahip Cumhuriyetimize, devletimize, milletimize ve Güzel İzmir’imize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bildiğiniz gibi partimizin 55 yıl münasebetiyle, 55’şer isimden müteşekkil belediye başkan aday listelerinin ilkini 10 Ocak 2024, ikincisini 11 Ocak 2024, üçüncüsünü de 15 Ocak 2024 tarihinde milletimizle paylaşılmış ve paylaşılmaya devam etmektedir. Elli beş yaşına girmiş olan partimiz bu seçimlerde büyük başarılar kazanacağına yürekten inanıyoruz. Bilhassa Türkiye'nin son yıllardaki en güçlü ve hayırlı buluşması olan Cumhur İttifakımızın bu seçimlerde de milletimiz tarafından zafere ulaştırılacağından da son derece eminiz. MHP İzmir İl Başkanlığı olarak, Cumhur İttifakı çalışma akdi ve ilkelerine uygun olarak partimiz adına girdiğimiz beş ilçemizin dördünde adaylarımız belirlenmiş ve hemşehrilerimizle paylaşılmıştır. Genel Merkezimizin talimatları ve İzmir İl Başkanlığınızın teşkilat geleneklerine, hemşehrilerimizin dilek ve beklentilerine göre belirlediğimiz adaylarımızın ilçelerindeki makus talihi yeneceğine hiç kuşkumuz yoktur. Aday arkadaşlarımızın hepsi, omuzlarında Türk Milliyetçiliği sorumluluğunu taşıyan, yaşadıkları şehrin sevdasıyla mücadele eden dava, ahlak ve iman timsalleridir. Belediye Başkan Adayı olan arkadaşlarımız, ilçelerinde herkesin sevip saydığı, omuz omuza yürüyebileceği, ilçelerine birlik ve beraberlikle güzelleştirecek örnek şahsiyetlerdir. Başta tüm teşkilatlarımız olmak üzere hepsine başarılar diliyor, yanlarında olan, onlarla birlikte ilçelerine emek verecek olan aynı değerdeki Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımı da şimdiden kutluyorum" diye sözlerine başladı.

"HAMZA DAĞ’IN CANLA BAŞLA YANINDA MÜCADELE EDECEĞİZ"
Şahin konuşmasının devamında, "Hepimizin bildiği gibi Mahalli İdareler Seçimlerinin en önemli kavşak noktası hiç şüphesiz Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerdir. Cumhur İttifakı tıpkı 2023 Seçimlerinde olduğu gibi geleceğe güvenle bakan milletimizin teveccühünü kazanacak ve 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine de zafer mührünü vuracaktır. Kazanacağımız zaferle İzmir şehrimiz başta olmak üzere bütün büyük şehirlerimiz kaybettiği yılları geri kazanacak, merkezi hükümetle uyumlu yepyeni har yerel yönetim anlayışıyla gelecek yüz yıla damgasını vuracaktır. Bu noktada, bizleri 2024 yerel seçim zaferi için gayretlendiren en önemli müjde de hiç şüphesiz, varlığı, mücadele azmi, İzmir için yaptıkları, dostluğu, inancı ve sarsılmaz iradesiyle kendisini kanıtlanmış İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ Beyefendi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesi olmuştur. Kendisini kutluyor, her zemin ve şartta, gece gündüz demeden, canla başla yanında mücadele edeceğimizi ifade ediyorum. Allah utandırmasın" diye konuştu.

"İZMİR’DE YOLLAR BURUK, DENİZİMİZ KİRLİ, ULAŞIM ZORLU…"
CHP’li yerel yönetme eleştiride bulunan Şahin, "Burası şerefli ve şanlı mazimizin parlayan yıldızı olan şehirdir! Burası bütün Türkiye’nin gözbebeği, asil ve onurlu insanların, emek ve alın teriyle yaşayan hemşehrilerimizin şehir İzmir’dir. Ve İzmir uzun yıllardır makus talihiyle mücadele etmektedir. İzmir’in vatansever, Atatürkçü ve milli kimliğini suiistimal eden CIP zihniyeti maalesef son yirmi üç yılda İzmir’e çelme takmış ilerlemesini durdurmuş ve yaşanması zor bir kent haline dönüştürmüştür. Varlık potansiyelleri görmezden gelinerek ihmal edilen Güzel İzmir HDP kürsülerimin cambazlığını yapan bir zihniyetin tahakkümü altına girmiştir. Yüz yıl önce "Tam İstiklal" diyerek çıkılan yolda tertip edilen Milli İktisat Kongresi'nin bugünkü yansımasını yine bölücü teröristlerin borazanlarına teslim edenler aynı zihniyetin gafil ve acınacak temsilcileridir. İzmir'de yollar buruktur, İzmir'de denizimiz kirlidir, İzmir'de sorun çöplerdir, İzmir'de kanalizasyon arıtma tesisi verimli çalışmamaktadır, İzmir'de ulaşım zorlu, toplu taşım sorunludur, İzmir'de yapı stokunun yüzde 70’i depreme dayanıksızdır. Fakat bunu bilen gafil zihniyet yerel yönetici olarak insanımız için tek bir müspet adım dahi atmamıştır" ifadelerini kullandı.

"SORUNUN TA KENDİSİ TUNÇ SOYER!’’
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i eleştiren MHP’li Şahin, "Çünkü İzmir'i sorunun ta kendisi olan Tunç Soyer ve CHP zihniyeti yönetmektedir! Atatürkçülüğü maske olarak kullanan bu zihniyet HDP kürsülerinde DEM'lenmekte, Atatürk’ün İstiklal Şehri İzmir'i emperyalist batının parya kes kenti olarak görmektedir. Artık Türkiye içim ve Güzel İzmir için gün doğmak üzeredir. Cumhur İttifakı yerel yönetim anlayışı İzmir’de hakim olacak e başta Büyükşehir Belediyemiz ve otuz ilçemiz için yepyeni bir dönem başlayacaktır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ ile birlikte otuz ilçemizde zafer için mücadele edecek ve İzmir’in kaderini hep birlikte değiştireceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir