MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP'li Şahin: Yıldırım İmamoğlu'nu kırmamak için ezmedi!
Politika
18 Haziran 2019 Salı 13:52

MHP'li Şahin: Yıldırım İmamoğlu'nu kırmamak için ezmedi!

MHP İl Başkanı Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in Cumhur İttifakı’nın İstanbul Adayı AK Partili Yıldırım’a yönelik "Pili bitmiş" söylemine, “Ayıp etmiş, yakışmamış. Kendisinden özür dilemelidir” derken, İmamoğlu ve Yıldırım’ın katıldığı program için de, “Binali Bey o kadar köşeye sıkıştırmışken onurunu kırmamak için ezmedi. Gözleri kıpkırmızı, suratı pancar gibi olduğu anda, cevap veremediği soruları sorduğunda, o pasları atmışken normalde değerlendirirdi" yorumunu yaptı. 

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, gündeme yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırım’a yönelik "Pili bitmiş" söylemine sert eleştirilerde bulunan Şahin, AK Partili Yıldırım ve Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun çıktıkları canlı yayın programı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Şahin ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait şirketlere yapan atamalar hakkında da yorum yaptı.

AYIP ETMİŞ, ÖZÜR DİLEMELİ!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in Binali Yıldırım’ a yönelik ‘Pili bitmiş’ ifadesini ayıpladığını belirten Şahin, Soyer’i Yıldırım’dan özür dilemeye davet etti. Şahin, “Ayıp etmiş, yakışmamış. Çok ayıp etmiş. Bu kadar devlet tecrübesine sahip, bu kadar hizmet etmiş insana hadsizlik etmiş. Bazı insanlara bazı sözleri söylersin kabul edilebilir ama Binali Bey için böyle söz söylemek o sınırları aşmak anlamına gelir. Nezaket sınırlarını aşmak anlamına gelir ki çok ayıp bir şey. Büyükşehir Belediye Başkanına yakıştırdığımı bir üslup değil. Kendisinden özür dilemelidir” dedi.

İMAMOĞLU’NA: BİNALİ BEY, ONURUNU KIRMAMAK İÇİN EZMEDİ!
Cumhur İttifakı’nın Adayı Yıldırım ve Millet İttifakı’nın Adayı İmamoğlu’nun çıktığı canlı yayın programına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan MHP’li Şahin, “Binali Bey o kadar köşeye sıkıştırmışken onurunu kırmamak için ezmedi. Gözleri kıpkırmızı, suratı pancar gibi olduğu anda, cevap veremediği soruları sorduğunda, o pasları atmışken normalde değerlendirirdi.  Dudaklarının kuruduğunu ben ekranda gördüm. Binali Yıldırım gibi bir siyasetçinin görmeme ihtimali yok. Ama Yıldırım rencide etmek istemedi. Yıldırım 3 şey söyledi kıpkırmızı oldu adam” açıklamasında bulundu.

BÜYÜKŞEHİR ATAMALARI HAKKINDA SERT ÇIKIŞ: BÖLÜCÜ PARTİNİN ATADIĞI İSİMLER KİM?
Büyükşehir Belediyesi şirketlerine yapılan atamaları da değerlendiren Şahin, “Bölücü partinin atadığı isimler kim? Asıl onları merak ediyorum. İYİ Parti’nin önerdiği isimler belli. Bölücü partinin önerdiği isimler kim? Tunç Soyer’in kendisi mi? Belediye başkan yardımcıları mı? Biz de onları bilelim, ona görme davranalım” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir