MENÜ
İzmir 10°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP'li Şahin'den İmamoğlu'na: Kimsenin suç işleme özgürlüğü yok!
Politika
26 Nisan 2025 Cumartesi 14:57

MHP'li Şahin'den İmamoğlu'na: Kimsenin suç işleme özgürlüğü yok!

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasına ilişkin "Hiç kimse dokunulmaz, ulaşılmaz ve erişilemez değildir. Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü yoktur." dedi.

Şahin, partisinin Ödemiş İlçe Başkanlığınca Öğretmenevi Ek Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasına değinen Şahin, bugün düzenlenen operasyonda 50 şüphelinin gözaltına alındığını hatırlattı.

Şahin, soruşturma nedeniyle yapılan izin gösterilerde 155 polisin yaralandığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Sokaklarda terör estirdiler. Bunu da bir cumhurbaşkanı adayının adaylığının engellenmesi davası olarak görüyorlar ve bizim de sessiz kalmamızı istiyorlar. Biz hırsızlık, yolsuzluk, adaletsizlik, yanlış karşısında sesiz kalamayız. Türk yargısına güvenimiz sonsuzdur. Hiç kimse dokunulmaz, ulaşılmaz ve erişilemez değildir. Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü yoktur. Hiç kimse seçildim diye yolsuzluk yapma, arsızlık yapma hakkına sahip değildir. Türkiye Cumhuriyeti milli, üniter, demokratik, sosyal nitelikli hukuk devletidir. Hukuki, insani ve inanç temelinde görevi, makamı ne olursa olsun her insanımız eşittir ve bizim bu konuya bakış açımız budur."

Programda MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş için dua edildi, partinin Ödemiş İlçe Başkanlığına emeği geçenlere plaket verildi. (AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir