MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP'li Taşkın Işık'a ilçesinden tam destek
Politika
11 Mayıs 2018 Cuma 10:09

MHP'li Taşkın Işık'a ilçesinden tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı eski ilçe başkanı Taşkın Işık'ın, 24 Haziran'da düzenlenecek parlamento seçimleri için başvuruda bulunduğu milletvekili adaylığı başvurusu İzmir 2. Bölge'de sevgiyle karşılandı.
MHP Bayraklı'da kurucu ilçe başkanlığı görevi süresinde, ilçede yaşayanların takdirini kazanan MHP 2. Bölge Milletvekili aday adayı Taşkın Işık'a parti teşkilatı destek vereceğini ifade etti.

Adaylık çalışmaları için ilk ziyaretini MHP Bayraklı İlçe Başkanlığına yapan Taşkın Işık, uzun yıllar hizmet ettiği ilçe yöneticilerinden tam destek aldı.

İzmir'in ilçeleri içinde Bayraklı'nın kendisi için çok özel bir yeri olduğunun altını çizen MHP 2. Bölge Milletvekili aday adayı Taşkın Işık, "Uzun yıllar görev yaptığım, partililerim ve hemşehrilerimle buluştuğum Bayraklı teşkilatı benim için çok özel. MHP Bayraklı İlçe Başkanlığını evim olarak görüyorum. Bugün bu ziyareti gerçekleştirdiğimiz yerde hemşehrilerimiz için çalıştık. Milletvekili olmamız nasip olursa yine onlar için çalışmaya devam edeceğim. Böylesi sıcak bir karşılamayla ve destekle buluşmak bizleri çok memnun etti. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz." diye konuştu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir