MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP’de İzmir’de gündem 2019: Başkan teşkilattan ne istedi?
Politika
15 Aralık 2017 Cuma 12:52

MHP’de İzmir’de gündem 2019: Başkan teşkilattan ne istedi?

MHP İzmir’de İl Başkanı Karataş, ilçe başkanlarını topladı. Karataş, 2019 yerel seçimlerinde ilçelerde en doğru belediye başkan adayları ve en doğru projeleri belirlemek adına ilçe başkanlarına talimat verdi.

GERÇEKİZMİR - Milliyetçi Hareket partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, ilçe başkanlarıyla il binasında toplantı yaptı. İl başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda masada 2019 yerel seçimleri vardı. Karataş ve kurmayları, teşkilata yapılacak çalışmalar hakkında talimatlar verirken, sokak sokak ev ev vatandaşın nabzının tutulmasını istedi.

Karataş, 2019’da ilçelerde partinin belediye başkan adayı göstereceği en doğru isimleri belirlemek adına ilçe başkanlarından mahalle temsilcileriyle birlikte vatandaşlara ‘nasıl bir belediye başkanı görmek istiyorsunuz’ sorusunu yöneltmelerini istedi. Karataş, ilçelerde belediyelerin eksik gerçekleştirdiği çalışmaların tespitini istedi, adayların seçim döneminde vatandaşlara sunacakları projelere yönelik çalışma yapılmasını talep etti.

İLK HEDEF 2019 YEREL SEÇİMLERİ
Karataş, ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıyla ilgili Gerçekizmir’e şu açıklamayı yaptı: İlçe başkanlarımızı topladık.  Toplantımızda güncel konuları değerlendirdikten sonra 2019 seçimlerine yönelik bilgi alışverişinde bulunduk. İlçe başkanlarımızın ilçelerindeki mahalle teşkilatlanmalarını tamamladıklarını gördük. 2019 seçimlerine yönelik bundan sonraki çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunduk. Yerel seçimlerde başarıyı sağlamak için ilçelerin yapacakları çalışmaları anlatmaya devam edeceğiz. 2019’da yerel seçimler yapılacak. Bu sebepten dolayı yerel seçimlerde hangi aday ve kadrolarla gideceğimiz noktasında da fikir alışverişinde bulunuyoruz. İlçelerin beklentilerini ve götürülmesi gereken hizmetler noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz.

EN DOĞRU ADAYLLARI VE EN DOĞRU PROJELERİ HAZIRLAYACAĞIZ
İlçe başkanlarımızdan kendi ilçelerindeki yaşayan hemşerilerimizin hizmet noktasında eksik kalınan verilmeyen hizmetlerin tespiti, ilçenin fiziki ve yapısal durumu, belediyelerin ne yapması gerektiğine yönelik analiz yapmalarınız istiyoruz. İlçe başkanlarımız, mahalle temsilcilerimiz seçmenimize ‘nasıl bir belediye başkanı ve ne gibi hizmetler bekliyorsunuz’ sorularını soracak. Elde ettikleri bilgileri ay da bir rapor halinde bize sunacak. Seçimler de en doğru aday ve en doğru projeleri hazırlamış olacağız. Mahalle temsilcilerinin de ekipleri var. Her mahalle temsilcisi ekibiyle orada zaten sokak sokak ev ev geziyor. En doğru tespitleri yapacaklarından eminiz. Anketlerden ziyade birebir temasın daha doğru olduğunu düşüncedeyiz. Başkanlar aracılığıyla teşkilata girilmedik sokak girilmedik gönül çalınmadık kapı bırakmamaları talimatını veriyoruz. İzmir’in MHP’nin yönetim anlayışına ihtiyacı var.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selçuklu
 15 Aralık 2017 Cuma 16:20
Selçuk İYİ Parti diyor
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir