MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP’nin seçim beyannamesine İYİ Parti İzmir’den ‘zafer’ ve ‘vaat’ göndermesi
Politika
26 Mayıs 2018 Cumartesi 14:53

MHP’nin seçim beyannamesine İYİ Parti İzmir’den ‘zafer’ ve ‘vaat’ göndermesi

MHP Lideri Bahçeli’nin partinin seçim beyannamesini açıklamasının ardından İYİ Parti’nin İzmir 1. Bölge listesinin ilk iki sırasındaki ismi Dervişoğlu ve Ulupınar’dan MHP’ye gönderme geldi.

GERÇEKİZMİR - 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için hazırlanan seçim beyannamesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara Spor Salonu'nda açıklandı.

Seçim vaatlerinin de duyurulduğu toplantıda Bahçeli, teşkilata “ Şimdi soruyorum sizlere, başarmaya var mısınız? Zaferlere hazır mısınız? Oyunları bozacak mısınız? İhanetleri, ithamları 24 Haziran'da ezip geçecek misiniz?” diye sorarken büyük alkış aldı.

MHP’nin seçim vaatlerini açıklamasının ardından Eski MHP’li İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir 1. Bölge 1. Sıra Adayı Müsavat Dervişoğlu ve İzmir 1. Bölge 2. Sıra Adayı, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar MHP’yi hedef aldı.

Dervişoğlu,  sosyal medya hesabından “Hedefi iktidar olmayan bir partinin siyasi zaferden kast ettiği ne olabilir acaba? Başkasını iktidar yapmak mı? Çok yazık!..” ifadelerini kullandı.

Ulupınar ise MHP’nin kredi borçlarını yapılandırmakla ilgili vaadine gönderme yaptı, sosyal medya hesabından“ MHP kredi kartı borçlarını yapılandıracağını söylemiş. Vaatleri bile bizim gerimizde. Kredi kartı borçları affedilecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir