MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MP’den CHP’de aday gösterilmeyen isimlere adaylık markajı!
Politika
19 Şubat 2024 Pazartesi 14:31

MP’den CHP’de aday gösterilmeyen isimlere adaylık markajı!

Memleket Partisi YSK’nın belirlediği son süreye 24 saat kala İzmir’de yoğun bir transfer çalışması trafiği yürütüyor. Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Oğuz’un da bizzat yürüttüğü görüşmeler kapsamında CHP’nin aday göstermediği isimleri radarına aldığı bildirildi.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için geri sayıma geçerken, Memleket Partisi’nde de Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) belirlediği ve yarın 17.00’da sona erecek son başvuru süresi öncesi adaylık çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanlığına İl Başkanı Cüneyt Oğuz aday gösteren ve 10 ilçede adaylarını ilan eden Memleket Partisi yoğun bir transfer çalışması trafiği yürütüyor. 

Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Oğuz’un da bizzat yürüttüğü görüşmeler kapsamında CHP’nin aday göstermediği isimleri radarına aldığı bildirildi. 

Memleket Partisi’nin CHP’nin özellikle metropolde aday adayı olmasına rağmen yerel seçim için tercih etmediği önemli isimlere adaylık teklifi götürdüğü, bu yöndeki temasların yarına kadar süreceği bildirildi. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir