MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa'da 'Özel' mesaiye katıldı, net konuştu: Soğuk rüzgarlar artık bitti!
Politika
8 Kasım 2023 Çarşamba 08:50

Manisa'da 'Özel' mesaiye katıldı, net konuştu: Soğuk rüzgarlar artık bitti!

CHP’nin yeni genel başkanı Özel ile arasının iyi olmadığı bilinen Eski Manisa İl Başkanı Balaban, Özel’in Manisa İl Başkanlığı ziyaretine katıldı. Ziyaret ile ilgili olarak ‘’Katılmamak olmazdı’’ diyen Balaban, ‘’Özel’e sonuna kadar sahip çıkacağız’’ açıklamasında bulunurken kentte verilen birlik mesajları için ise ‘’Partiyi bu siyaset tarzı başarıya götürür’’ açıklamasında bulundu. Balaban Genel Başkan Özel ile aralarındaki anlaşmazlığa dair de çarpıcı mesajlar verdi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel ilk ziyaretini memleketi Manisa’ya gerçekleştirdi.

Havayolu ile İzmir’e gelen ve burada partililerin coşku ile karşıladığı CHP’nin yeni genel başkanı Manisa’ya geçerek il başkanlığı ziyaretinde bulundu ve önemli mesajlar verdi.

Kurultayda Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerden Özel’in Manisa ziyaretine eşlik eden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu kürsüye çağırarak Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek ile birlik pozu veren partinin yeni genel başkanının, ‘’Benim için geçen seçimde Kemal Beyi var gücüyle destekleyen İzmir il başkanıyla, kardeşim Ferdi (Zeyrek) arasında hiçbir fark yok. Bu partide birlik beraberlik olacak” sözleri dikkat çekti.

Özel’in Manisa İl Başkanlığı ziyaretine katılan isimler arasında CHP’nin yeni genel başkanı ile arasının iyi olmadığı bilinen Eski CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban da vardı.

‘’KATILMAMAK OLMAZDI’’
Geçtiğimiz il kongresinde yeniden aday olan fakat Özel’in desteklediği değişimci aday Ferdi Zeyrek’e kaybeden Balaban, ‘’Evet Özel’in il başkanlığı ziyaretine katıldım. 2 dönem il başkanlığı yapmış biri olarak katılmamak olmazdı. Bugün kendisini tebrik ettik.’’ diye sözlerine başladı.

‘’ÖZEL’E SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ’’
Balaban genel başkanlık değişimi ile ilgili, ‘’Özgür Özel artık genel başkanımızdır. Bu konuda hiçbir tartışma yapılamaz kurultayın aldığı karar bizim başımızın tacıdır. Özgür Özel genel başkan olduğu için sonuna kadar sahip çıkacağız. Özgür Özel genel başkan oldu. Kurultayın verdiği her türlü karara saygılıyız. Sosyal medyada da Kemal Bey’e (Kılıçdaroğlu) teşekkür ettim. Özgür Bey’e başarılar diledim’’ ifadelerini kullandı.

‘’BU SİYASET TARZI BAŞARIYA GÖTÜRÜR’’
Özel’in Manisa’da kurultayda genel başkanlığa aday olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu kürsüye davet etmesi ve birlik pozu vermesini değerlendiren Balaban, ‘’Özgür Özel’in mesajları son derece olumlu ve doğru. Partiyi bu siyaset tarzı başarıya götürür’’ dedi.

‘’SOĞUK RÜZGARLAR ARTIK BİTTİ’’
Balaban Genel Başkan Özel ile aralarında soğuk rüzgarların esip esmeyeceği yönündeki soruya ise, ‘’Artık bitti, Özgür Özel milletvekiliyken biz karşı karşıyaydık şimdi genel başkan oldu ve atama bir genel başkan değil en yetkili olan kurultayın seçtiği bir genel başkan bizim ona karşı bir şey dememiz mümkün değildir. Sonuna kadar genel başkanımızdır bu konuda aksi yorum yapmamız mümkün değil’’ diyerek sözlerini noktaladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir