MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mbappe'den Arda Güler'e övgü: 'O bir yıldız, olağanüstü'
Spor
12 Ağustos 2024 Pazartesi 13:01

Mbappe'den Arda Güler'e övgü: 'O bir yıldız, olağanüstü'

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'de takımla çalışmalara katılan yeni transfer Kylian Mbappe, Arda Güler hakkında, "O bir yıldız, vizyonu olağanüstü" dedi.

Real Madrid'in yeni transferi Kylian Mbappe ile milli futbolcu Arda Güler arasında antrenmanda bir konuşma gerçekleştiği belirtildi.

İspanya'da yayın yapan Defensa Central'in haberine göre; teknik direktör Carlo Ancelotti, dün yapılan antrenmanda Arda Güler - Vinicius Junior - Kylian Mbappe üçlüsünü ileri uçta denedi.

Haberde Mbappe'nin 19 yaşındaki oyuncuya, "Senin çok yeteneğin var, beni şaşırttın..." dediği öne sürüldü.

İspanyol basınının aktardığına göre sezona formda bir şekilde başlayan Arda Güler'le ilgili konuşan Mbappe, "O bir yıldız, vizyonu olağanüstü" yorumunu yaptı.

Real Madrid'in Serie A ekiplerinden Milan ile yaptığı hazırlık maçında 45 dakika süre alan Arda Güler'le ilgili konuşan teknik direktör Ancelotti şunları söylemişti:

"Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir.

Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sağ, solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak."

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir