MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Memleket Partisi'nde disiplin kurulu üyesi adaydan istifa kararı!
Politika
17 Nisan 2023 Pazartesi 10:27

Memleket Partisi'nde disiplin kurulu üyesi adaydan istifa kararı!

Memleket Partisi Genel Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir İkinci Bölge Beşinci Sıra Milletvekili Adayı Levent Ören partisindeki tüm görevlerinden istifa etti. Ören'in sosyal medyadan yaptığı açıklamada da Genel Başkan Muharrem İnce'nin "İtaat etmeyin, itiraz edin" sözünü paylaşmasını dikkat çekti.

GERÇEKİZMİR - Türkiye genel seçimler için geri sayıma geçerken, siyasi partilerde aday listeleri üzerinden tartışmalar ve krizler devam ediyor. 

Son olarak Memleket Partisi İzmir cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Memleket Partisi Genel Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir İkinci Bölge Beşinci Sıra Milletvekili Adayı Levent Ören partisindeki tüm görevlerinden istifa etti. 

Ören kararının gerekçelerini önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıyla duyuracağını bildirirken, sosyal medyadan yaptığı açıklamada da Genel Başkan Muharrem İnce'nin "İtaat etmeyin, itiraz edin" sözünü paylaşmasını dikkat çekti.

İŞTE O AÇIKLAMA: 
Üyesi, Genel disiplin kurulu üyesi ve İzmir ikinci bölge Millet vekili adayı olduğum Memleket Partisindeki tüm ünvan ve görevlerimden; gördüğüm  lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım. Kendimce, haklı gerekçelerimi, hafta içinde yapacağım bir basın toplantısı ile açıklığa kavuşturacağım. Kamuoyuna saygılarımla... 
Levent Ören 
"‘İtaat etmeyin, itiraz edin’"
Muharrem İnce

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hasan
 17 Nisan 2023 Pazartesi 13:15
Levent bey özü sözü bir, yapılan haksızlığa anında müdahale eder.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir