MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meral Akşener'den Mesut Özarslan iddialarına yanıt!
Politika
10 Şubat 2026 Salı 09:40

Meral Akşener'den Mesut Özarslan iddialarına yanıt!

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu iddialarını reddetti. “Parti değiştirmesine ya da istifasına ilişkin herhangi bir girişimim olmamıştır” diyen Akşener, iddiaları “örtme çabası” olarak niteledi.

Eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın kendisiyle irtibatta olduğu iddialarını reddederek; "Parti değiştirmesine ya da istifasına ilişkin herhangi bir girişimim olmamıştır. Her problemli durumda problemi örtmek, tartışmayı örtmek için benim adımı ortaya atmak bir gelenek haline geldi. Bu tavrı da şiddetle kınıyorum" dedi.

CHP'den istifa eden ve parti lideri Özgür Özel ile aralarında "küfürlü mesaj" krizi yaşanan Mesut Özarslan'ın Meral Akşener ile irtibatta olduğu iddia edildi.

Nefes'ten Aytunç Erkin'e konuşan Akşener iddiaları reddetti.

''HER PROBLEMİ ADIMLA ÖRTMEK GELENEK HALİNE GELDİ''

Meral Akşener'in konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

“Mesut Bey’le bir irtibatım yoktur. Kendisinin parti değiştirmesine ya da istifasına ilişkin herhangi bir girişimim olmamıştır. Her problemli durumda problemi örtmek, tartışmayı örtmek için benim adımı ortaya atmak bir gelenek haline geldi. Bu tavrı da şiddetle kınıyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir