MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meteoroloji'den İzmir için 'sarı kodlu' uyarı!
Güncel
11 Aralık 2021 Cumartesi 09:28

Meteoroloji'den İzmir için 'sarı kodlu' uyarı!

Türkiye genelinde 2 haftadır etkili olan fırtına ve sağanak yağış Cumartesi (bugün) de etkisini sürdürecek. Meteoroloji İzmir için sarı kodlu uyarı yaptı. 

GERÇEKİZMİR - İzmir’de son günlerde etkili olan fırtına ve kuvvetli sağanak yağışlar Cumartesi (bugün) günü de etkili olmaya devam edecek. 

Rüzgarın bugün genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güney ve batısı, Ege, Batı Akdeniz kıyıları, İç Anadolu’nun batısı ile Batı ve Orta Karadeniz’de kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor. 

Meteoroloji’nin açıklamasında; çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, toz savrulması, ulaşımda aksamalar ile soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre İzmir dahil 25 ile sarı kodlu uyarı yapıldı. 

SARI KOD NE ANLAMA GELİYOR?

Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

İZMİR’DE HAVA SICAKLIĞI

İzmir’de Cumartesi (bugün) hava sıcaklığının 19 derece olması bekleniyor. Gece sıcaklığı ise 13 olacak. Kentte kuvvetli rüzgarın saat 15:00 ile 21:00 arasında etkili olması öngörülüyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir