MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Metro çalışanları eyleme gidiyor
Güncel
21 Mayıs 2024 Salı 19:43

Metro çalışanları eyleme gidiyor

İzmir Metro A.Ş çalışanları sorunlarına çözülmesi için eyleme gidecek. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Metro A.Ş yönetimi sorunlarımıza kalıcı bir çözüm üretmediği gibi, her geçen gün sorunlar çıkarmaya, var olan sorunları çözülemez hale getirmeye gayretli bir şekilde kin ve nefretle devam etmektedir” denildi.

GERÇEKİZMİR- İzmir’de Metro A.Ş çalışanları yaşanan sorunların çözülmesi için yarın eyleme gidecek. Halkapınar’daki İzmir Metro Genel Müdürlüğü önünde toplanacak işçiler, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve sorunları çözülmesi yönünde çağrıda bulunacak.  

Konuyla ilgili sendikadan yapılan açıklamada şu açıklama yapıldı:
Değerli arkadaşlarım herkese iyi çalışmalar bildiğiniz üzere işyerimizde uzun zamandır birçok sorun yaşamaktayız.
Bu sorunları işimize çok yansıtmayarak bürokratik yollarla görüşmeler yaparak çözmeye çalıştık. Ancak gelinen son noktada Metro A.Ş yönetimi sorunlarımıza kalıcı bir çözüm üretmediği gibi, her geçen gün sorunlar çıkarmaya, var olan sorunları çözülemez hale getirmeye gayretli bir şekilde kin ve nefretle devam etmektedir.
Alın terimizi değersizleştirmeye çalışanlara, bununla da yetinmeyip, emeğimizi baskı altına alarak huzursuz bir işyeri ortamı oluşturanlara  hakkımız olan ücretlerimizi ödemeyenlere  karşı duruşumuzu göstermek  için , 22 Mayıs 2024 Tarihi (yarın) saat 15:00 da vardiyası uyan tüm arkadaşlarımızı eksiksiz olarak Halkapınar nizamiye önünde basın açıklamasına davet ediyoruz. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlarım.”

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir