MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Millet İttifakı İzmir'den seçim güvenliği zirvesi!
Politika
6 Nisan 2023 Perşembe 15:50

Millet İttifakı İzmir'den seçim güvenliği zirvesi!

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Ösen ev sahipliğinde gerçekleşen ve CHP İl Başkanı Aslanoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Bezircilioğlu, Saadet Partisi İl Eski Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Erduran, Gelecek Partisi İl Başkanı Sivaslı ve Demokrat Parti İl Başkanı Faralyalı'nın katıldığı toplantıda seçim güvenliği konusu masaya yatırıldı. 

GERÇEKİZMİR - Millet İttifakı'ndaki 6 partinin İzmir başkanları önemli bir zirvede bir araya geldi. 

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Seda Kaya Ösen ev sahipliğinde gerçekleşen ve CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Saadet Partisi İl Eski Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Mustafa Erduran, Gelecek Partisi İl Başkanı Onur Sivaslı ve Demokrat Parti İl Başkanı Serdar Faralyalı'nın katıldığı toplantıda seçim güvenliği konusu masaya yatırıldı. 

DEVA İl Başkanlığı'ndaki toplantıda başkanlar seçim güvenliği için partilerde yapılan çalışmalar ve bu çalışmalar ekseninde partiler arası koordinasyon hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

'SANDIKLAR VE OYUNUZ GÜVENDE' MESAJI! 
Toplantının ardından DEVA Kurucu İl Başkanı Ösen, "CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, DP İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Saadet Partisi Eski İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran'ı il başkanlığımızda ağırladık. Yaklaşan seçimleri ve seçim güvenliğini istişare ettiğimiz görüşmemize katılan başkanlarımıza, nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederiz" mesajını paylaşırken, CHP İl Başkanı Aslanoğlu'nda da, "Millet İttifakı ortaklarımızın İzmir İl Başkanları ile DEVA Partisi’nde bir araya gelerek seçim güvenliği hakkındaki çalışmalarımızı tekrar değerlendirdik. Sandıklar ve oyunuz güvende..." açıklaması geldi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir