MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milli yüzücü İzmir koylarını temizliyor!
Spor
2 Kasım 2017 Perşembe 13:32

Milli yüzücü İzmir koylarını temizliyor!

Dünyadaki en zor üç boğazı yüzerek geçen Milli Açık Su yüzücüsü Emre Erdoğan, Arkas Holding işbirliğiyle İzmir'deki koylarda deniz dibi temizliğine başlandı.

Milli Açık Su yüzücüsü Emre Erdoğan, İzmir'de deniz dibi temizliğine başladı. Alaçatı Delikli Koyu ile başlayan temizlik çalışması, Urla Gelin Kaya'yla sürüp, Çesme Eşşek Adası'yla tamamlandı. Üç koyda yapılan deniz dibi ve kıyı temizliğiyle otomobil lastiklerinden, halatlara, içki şişelerinden market torbalarına, balık ağlarına, pet şişelere, hazır yiyecek poşetlerine yüzlerce kilo çöp çıkarıldı.

Her temizlik çalışmasının yaklaşık 3 saat sürdüğünü belirten Milli yüzücü Emre Erdoğan, "Denizlerimiz plastik çöpler ve balıkçı atıkları ile can çekişiyor. Turizme açık koylarımız maalesef sahipsiz. Dipleri teknelerden atılan evsel atıklarla gözükmeyecek halde. Son temizliğimize açık su yüzücüsü Bengisu Avcı, dalgıç Sarper İlter ve Alp Taner, Gönüllü Ferhat Yayla, Arkas bot kaptanı Tayfun Erey destek verdi. Genel mesajımız denizlerimizi koruyalım ve kirletmeyelim. Ayni zamanda bilelim ki herkes denize girdiğinde eline bir çöp alıp çıksa denizlerde çöp kalmaz. Tabii ki en önemlisi atılmasını engellemek" dedi. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir