MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mobilya Fuarı yüzleri güldürdü
Ekonomi
11 Mart 2018 Pazar 15:54

Mobilya Fuarı yüzleri güldürdü

MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, kapandı. Ege Mobilya Sanayicileri Dayanışma Derneği (EGEMOB) Başkanı Sabri Baltaş, fuarın sektöre moral olduğunu söyledi.
EGEMOB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Baltaş, fuarizmir'de bu yıl 29'uncusu düzenlenen MODEKO 29. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı'na alım heyetlerin çok ilgi gösterdiğini belirterek, "Katılımcılar sadece fuardan aldıkları siparişleri üretseler, sezonu kapatırlar" dedi.

Ege Mobilya Sanayicileri Derneği (EMODER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sazboğazoğlu, fuarın çok iyi geçtiğini, sipariş defterlerinin dolduğunu ifade etti. İzmir Ticaret Odası Mobilya Komite Başkanı Erdal Durmuş, İngiltere başta olmak üzere 4’ü Avrupa ülkesi 7 ülkeye ihracat sözleşmesi yaptığını belirtirken İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Süleyman Avinca, "MODEKO 2018 tek kelime ile muhteşemdi. Aynı anda 21 alım heyetini standımızda ağırlamaya çalıştık. Mimarlarımızdan standımızı 3 kat yapma konusunda görüş istedim" dedi. bir mobilya firmasının genel koordinatörü Süleyman Çelikkaya, zincir mağaza temsilcilerinin ilgi odağı olduklarını, tarz ürünleri hesaplı fiyatlara arz ettiklerini ve beklentinin üzerinde talep gördüklerini anlattı. Fuara katılımın yüzde 80’inin İzmir dışından olduğuna dikkat çekildi. 25 ülkeye ihracat yapan  bahçe mobilyaları üreten bir firmanın sahibi olan Yusuf Çekiç ise "Ziyaretçiler bir rüya aleminde dolaşır gibi fuar alanını gezdiler hayran kaldılar. Firmamız bir dönem SOS verirken de siren seslerini susturduk fuara katıldık, çıkışı bulduk" dedi. (DHA)
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir