MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nalbantoğlu Özlale'yi hedef aldı: ‘Belediye stajı’ bitmeden...
Politika
10 Eylül 2023 Pazar 19:12

Nalbantoğlu Özlale'yi hedef aldı: ‘Belediye stajı’ bitmeden...

CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İYİ Parti'den büyükşehir belediye başkanlığı için adaylığını açıklayan Ümit Özlale'yi hedef aldı. Özlale'nin İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) öncesinde Soyer'le birlikte kapı yenileme çalışmalarını incelediği görüntülerin yer aldığı  videoyu paylaşan Nalbantoğlu, " ‘Belediye stajı’ bitmeden, TikTok’ta iş başı yapılmış. “Kurnazlıkla” İzmir yönetilmez" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İYİ Parti'den büyükşehir belediye başkanlığı için adaylığını açıklayan İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale'yi hedef aldı.

Özlale'nin Başkan Tunç Soyer ile birlikte İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) öncesinde kapı yenileme çalışmalarını incelediği görüntülerin yer aldığı  videoyu paylaşan Nalbantoğlu şu ifadeleri kullandı;"Oooo, ‘belediye stajı’ bitmeden, TikTok’ta iş başı yapılmış. “Kurnazlıkla” İzmir yönetilmez, İzmirli bu kurnazlıklara aldanmaz"

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir