MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nalbantoğlu'ndan Can Atalay'a özgürlük çağrısı!
Politika
13 Ekim 2023 Cuma 15:25

Nalbantoğlu'ndan Can Atalay'a özgürlük çağrısı!

TİP tarafından Gezi Parkı eylemleriyle ilgili davada tutukluyken Hatay milletvekili seçilen Can Atalay'ın serbest bırakılması için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü'ne İzmir'den de destek geldi. CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu da yürüyüşün 13.gününde Adana Pozantı'da TİP heyetiyle bir araya gelerek Can Atalay için özgürlük çağrısı yaptı. 

GERÇEKİZMİR - Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından Gezi Parkı eylemleriyle ilgili davada tutukluyken Hatay milletvekili seçilen Can Atalay'ın serbest bırakılması için başlatılan Özgürlük Yürüyüşü'ne İzmir'den de destek geldi. 

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu da yürüyüşün 13.gününde Adana Pozantı'da TİP heyetiyle bir araya gelerek Can Atalay için özgürlük çağrısı yaptı. 

Nalbantoğlu #CanAtalayaÖzgürlük etiketiyle yayınladığı açıklamasında, "ÖzgürlükYürüyüşü ‘nün 13. gününde Adana Pozantı’da Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Erkan Baş ve partinin değerli yöneticileri ile bir araya geldik. Hatay Milletvekili Can Atalay'ın bireysel başvurusunun görüşülmesi dün Anayasa Mahkemesi Genel Kurulunun kararı ile ertelendi. Can Atalay'ın milletvekilliği görevini ve özgürlüğünü gasbetmeye devam ediyorlar. Adalet geç olmadan tecelli etmeli ve bu hukuksuzluğa bir son verilmelidir" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir