MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nalbantoğlu'ndan Özalan'a: Sazan avlamak için başka yer arayın!
Politika
28 Eylül 2023 Perşembe 17:04

Nalbantoğlu'ndan Özalan'a: Sazan avlamak için başka yer arayın!

AK Partili Özalan'ın deşarj görüntüleri paylaşarak Başkan Soyer'e yaptığı çıkışa yanıt veren CHP'li Nalbantoğlu, "Görüntüler 2,5 yıl öncesine aittir. Konuya ilişkin açıklama 16 Mayıs 2021 tarihinde yapılmıştır. O gün olduğu gibi bugün de Körfez’e herhangi bir atık su deşarjı söz konusu değildir. Sazan avlamak için başka bir yer arayın…" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Körfezi siyasetin tartışma konusu olmaya devam ediyor. 

Son olarak AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın çıkışına CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu'nun yanıtı gündeme oturdu. 

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan sosyal medya hesabından bir deşarj görüntüsü paylaşarak Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i sert sözlerle eleştirdi. 

"GÖRÜNTÜLER 2.5 YIL ÖNCESİNE AİT... SAZAN AVLAMAK İÇİN BAŞKA YER ARAYIN!"
Özalan'a yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt veren CHP'li Nalbantoğlu ise şu ifadeleri kullandı: AKP Milletvekili Alpay Özalan tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntüler 2,5 yıl öncesine aittir. Konuya ilişkin açıklama 16 Mayıs 2021 tarihinde yapılmıştır. O gün olduğu gibi bugün de Körfez’e herhangi bir atık su deşarjı söz konusu değildir. 

Yıllanmış ve son kullanma tarihi geçmiş videolarla siyaset yapma çabası çok iyi bildiğini iddia ettiği futbol tabiriyle ofsayta düşmektir. Sayın Özalan İzmir Körfezi çipurasıyla meşhurdur. Sazan avlamak için başka bir yer arayın… 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir