MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nalbantoğlu'ndan Özlale'ye Körfez sorusu: Bu insanlar sence burada ne yapıyor?
Politika
22 Eylül 2023 Cuma 13:47

Nalbantoğlu'ndan Özlale'ye Körfez sorusu: Bu insanlar sence burada ne yapıyor?

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Nalbantoğlu balık tutan vatandaşların fotoğraflarını paylaşarak etiketlediği İYİ Parti'nin Büyükşehir Adayı İzmir Milletvekili Özlale'ye “Sayın Milletvekilim, değerli dostum ve kardeşim Ümit Özlale... Bu insanlar sence burada ne yapıyor?” sorusunu yöneltti. 

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kentte mesaisinde İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığını "İzmir'i kokudan kurtaracak" sözleriyle ilan etmesinin yankıları sürüyor. 

İYİ Parti İzmir Milletvekili Özlale, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından Körfez'de koku giderici kimyasallar kullanıldığı iddiasında bulunmuştu. 

Gelişmelerin ardından Özlale'ye CHP cephesinden tepki geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu balık tutan vatandaşların fotoğraflarını paylaşarak etiketlediği Özlale'ye “Sayın Milletvekilim, değerli dostum ve kardeşim Ümit Özlale... Bu insanlar sence burada ne yapıyor?” sorusunu yöneltti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir