MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere Belediyesi'nde 5 yılda 5 anaokulu
Yerel Yönetimler
27 Ocak 2024 Cumartesi 10:56

Narlıdere Belediyesi'nde 5 yılda 5 anaokulu

Narlıdere Belediyesi’nin Başkanı Ali Engin’in göreve geldiklerinde verdikleri “İlçemize 5 yılda 5 anaokulu kazandıracağız” sözünü tuttuklarını söyledi.

Narlıdere Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği Nar Çiçekleri Anaokulları Projesi, 5 yılda 5 anaokuluna ulaştı. Nar Çiçekleri Anaokulları’nın sırasıyla Yaşar Kemal, Narlı, Çatalkaya ve Ilıca şubeleri hizmete alınırken, binası hazır olan Çamtepe Şubesi için de çalışmalar son aşamaya geldi. Nar Çiçekleri Anaokulları Projesi ile Cumhuriyet çocuklarına eşit ve adil eğitim imkânı yaratan Narlıdere Belediyesi, hizmete aldığı 5 anaokulu ile yaklaşık 350 çocuğun okul öncesi eğitimle buluşmasını sağladı.

Narlıdere Belediyesi’nin ‘3-6 yaş arası çocuklar okula, anneler işe’ parolasıyla başlattığı proje ile kadınların istihdama katılımı da desteklenmiş oldu. Uzman eğitici kadrosu, güvenilir ortamı, sağlıklı beslenme koşulları ve yaratıcı eğitim anlayışı ile hizmet veren Nar Çiçekleri Anaokulları, kurulduğu günden bu yana geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı temel değerlerimize bağlı olarak yetiştirmeye devam ediyor.

‘ÇOCUKLARI OKULA, ANNELERİ İŞE GÖNDERİYORUZ’
Nar Çiçekleri Anaokulları’nı bir ‘memleket meselesi’ olarak gördüklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Avrupa Birliği ülkelerinde okul öncesi eğitim oranı yüzde 100’lere yakın oranda seyrediyor. Bizim de bu seviyelere ulaşmamız gerekiyor. Çünkü çocuklar, motor becerilerinin, fiziksel ve dil gelişimlerinin büyük bir bölümünü okul öncesi dönemde tamamlıyor. Biz de Narlıdere Belediyesi olarak daha çok çocuğumuzu okul öncesi eğitimle buluşturmak için Nar Çiçekleri Anaokullarımızı kurduk. Bunu kendimize görev edindik. Göreve başlar başlamaz hemen işe koyulduk ve Yaşar Kemal, Narlı, Çatalkaya, Ilıca şubelerimizi tamamladık. Görev süremiz dolmadan Çamtepe şubemizi de hizmete almış olacağız. Cumhuriyet değerleri ile büyüyen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden nesiller yetiştirdiğimiz Nar Çiçekleri Anaokullarımız ile çocuklarımıza İngilizce, drama ve jimnastik gibi branş dersleri de veriyoruz. Kontenjanlarımızın her zaman dolu olması hem ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor hem de bizleri gururlandırıyor. Narlıdere halkına söz verdik, ‘5 yılda 5 anaokulu’ hedefimizi yerine getirdik” diye konuştu.   



YARATICI EĞİTİM ANLAYIŞI
Alanında uzman ve deneyimli eğitici kadrosuyla öğrencilerinin bireysel ve duygusal gelişimlerini destekleyen Nar Çiçekleri Anaokulları, öğrenci velilerinden tam not alıyor. Nar Çiçekleri Anaokulları’nda minik öğrencilerin aktiviteleri günlük olarak velilere aktarılırken, yaratıcı eğitim anlayışıyla çocuklara düşünme becerisi kazandırılıyor. Nar Çiçekleri Anaokulları’nda okuyan çocuklar için hazırlanan sağlıklı menüler günde 3 öğün titizlikle öğrencilerle buluşturuluyor. Ailelerin çocuklarını güvenle emanet ettikleri ve MEB müfredatına uygun olarak hizmet veren Nar Çiçekleri Anaokulları, halktan büyük talep görüyor. 

(Bu bir advertoriyal haber çalışmasıdır)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir