MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere Çanakkale kahramanlarını andı
Yerel Yönetimler
18 Mart 2025 Salı 13:12

Narlıdere Çanakkale kahramanlarını andı

18 Mart Çanakkale Zaferi, 110’uncu yıldönümünde Narlıdere’de de unutulmadı. Narlıdere Şehitliği’nde düzenlenen törende, şehitlerin huzuruna çıkıldı, mezarlara karanfil bırakıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110’uncu yıldönümü nedeniyle Narlıdere’de anma etkinlikleri düzenlendi. Narlıdere Şehitliğinde gerçekleştirilen törene Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Narlıdere İstihkâm Okulu Komutanı İstihkam Albay Halil İbrahim Yılmaz, şehit yakınları, gaziler, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve anıta çelenk sunulması ile başlayan törende Kaymakam Suat Dervişoğlu, şehitler için oluşturulan anı defterini imzaladı. Şehitlerimizin ruhları için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duaların da okunduğu törende, Narlıdere Belediyesi tarafından hazırlanan karanfiller, şehit mezarlarına bırakıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Kaymakam Suat Dervişoğlu ve ilçe protokolü ile birlikte şehit mezarlarına karanfil bırakırken, şehit yakınları ve gazilerle de bol bol sohbet etti.

Şehitlikteki törenin ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 110’uncu yıldönümü anma programı kapsamında, Narlıdere AKM’de Çanakkale Destanı Oratoryosu düzenlendi. Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan törende, Narlıdere’de öğrenim gören öğrencilerin hazırladığı Çanakkale Destanı Oratoryosu büyük alkış aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir