MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Narlıdere Sahili o gemiden kurtuluyor!
Güncel
15 Şubat 2022 Salı 12:36

Narlıdere Sahili o gemiden kurtuluyor!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Yıldırım, 2020 yılının Temmuz ayında yapılan insan kaçakçılığı operasyonu sırasında karaya oturan geminin kaldırılacağını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçaklığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şubesi ile Sahil Güvenlik Ege Komutanlığı ekipleri 2020 yılının Temmuz ayında kritik bir insan kaçakçılığı operasyonuna imza atmıştı. 

Afganistan, Bangladeş, Suriye, Orta Afrika, Somali ve İran uyruklulardan oluşan göçmenleri İtalya'ya kaçırmak isteyen ve Narlıdere sahilinde karaya oturan gemiye yapılan baskında 8 organizatör gözaltına alınmıştı. 

Operasyonun ardından geçen sürede sahilde çakılı kalan gemi için AK Parti cephesinden önemli bir açıklama geldi. Alanda incelemelerde bulunan AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Metin Yıldırım geminin Çarşamba günü kaldırılacağını açıkladı.

?Yıldırım açıklamasında, "Kaçak göçmenleri taşırken yakalanan ve Narlıdere Sahilevleri'nde karaya oturaran tanker gemisini Milletvekilimiz Atilla Kaya'nın girişimleri sonucu çarşamba günü çektiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir