MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
O başkan borç yükünü halka açtı: Belediye binasından sonra sokaklar!
Yerel Yönetimler
26 Nisan 2019 Cuma 09:50

O başkan borç yükünü halka açtı: Belediye binasından sonra sokaklar!

Başkan Kayalar'ın şeffaf belediyecilik hamlesi Menderes sokaklarına da taştı. Menderes Belediyesi'nin Kayalar'ın koltuğa nasıl bir bilançoyla oturduğunu anlatan afişlerin ilçenin merkezi noktalarında bina ve ev duvarlarını da astı. 

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Adayı Eski Başkan Bülent Soylu'yu sandıkta geride bırakarak Menderes Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Mustafa Kayalar koltuğa oturur oturmaz işe mali yapıyı düzeltmekle koyuldu. 

Hesap uzmanları ile birlikte borç yükü kalem kalem hesaplanırken Başkan Kayalar şeffaf belediyecilik kapsamında bu bilançoyu belediye binasındaki LED ekranlardan vatandaşların bilgilendilendirmesine sunmuştu. 

Kayalar'ın şeffaf belediyecilik hamlesi Menderes sokaklarına da taştı. Menderes Belediyesi'nin Kayalar'ın koltuğa nasıl bir bilançoyla oturduğunu anlatan afişlerin ilçenin merkezi noktalarında bina ve ev duvarlarını da astı. 

Afişlerde Kayalar'ın "08.04.2019 tarihi itibariyle belediyeyi toplam 134.251.195 TL borç ile devralmış durumdayım" ifadesi yer aldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir